Freni patlayan minibüs eve girdi

Freni patlayan minibüs eve girdi

Freni patlayan minibüs eve girdi

Aydın’da freni boşalan bir minibüs bir evin duvarını yıkıp odaya girdi. Kazada minibüsün girdiği evin odasında kimsenin olmaması başta kaza yapan sürücü olmak üzere herkesi sevindirdi.
Kaza akşam saatlerinde Mesudiye Mahallesi Vakıf Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yönetimindeki 09 DY 963 plakalı minibüs ile seyir halinde olan Kadri Elveren, Vakıf Caddesi’ne geldiğinde freni patlayan minibüsünü durduramayınca hızla cadde üzerindeki 9 numaralı apartmanın zemin katına çarptı. Çarpmanın etkisi ile yıkılan duvar ve demir parmaklıklı pencereden içeri giren minibüsün sürücüsü olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Bu arda kazayı gören bir bayan da şok geçirerek fenalaşınca 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edildi.
Yokuş aşağıya inerken bir anda aracın hızlandığını ve frenin de tutmadığını belirten Kadir Elveren, “Seyir halindeyken birden frenim patladı. Çıkmaz sokaktan caddeye girdiğim için duramadım duvara çarptım. Elimden bir şey gelmedi” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.