Futbolcular sağlık kontrolünden geçti

Futbolcular sağlık kontrolünden geçti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’te teknik heyet ve 27 futbolcu sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrolünde teknik heyet ve tüm futbolcularda hiçbir sağlık sorununa rastlanılmadı.

Aydınspor 1923, futbol takımı teknik heyetle birlikte Özel Kuşadası Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Hastanede dün sabah bir dizi teste tabi tutulan Aydınspor 1923 futbolcularında sağlık açısından herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken güçlülük ve kuvvetlilik bakımından da 41 kere maşallah dedirtti. Sağlık kontrolü için gelen teknik heyet ve 27 futbolcu, EKG, kan tahlili, genel cerrah, dahiliye, akciğer grafik tetkikleri sonucunda da ‘turp gibi’ çıkarak yeni sezon için umut verdi.
"TAKIMIMIZ TURP GİBİ"
Yapılan kontrollerde olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını belirten Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, “Hastane çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan tetkikler sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Yeni sezon öncesi takımımız turp gibi şimdiden 41 kere maşallah diyelim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.