Futbolculardan Gerçek’e ziyaret

Futbolculardan Gerçek’e ziyaret

Futbolculardan Gerçek’e ziyaret

Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi
Aydın Süper Lig'de 19 haftadır bileği bükülmeyen Sökespor'un golcü futbolcuları Ahmet Sarıkeçeli, Ramazan ve Hacii Gerçek Gazetesi'ni ziyaret ettiler. Gerçek Gazetesi ve diğer basın-yayın kuruluşlarının kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Ahmet, Ramazan ve Hacii, ligin bitimine üç hafta kala en yakın rakipleri Kuşadası Gençlikspor'a 4 puan fark attıklarını söyleyerek "şampiyon olarak 3. Lig'e terfi maçlarına gitmek istiyoruz" dediler.
Gerçek Gazetesi sahibi Durmuş Tuna ve Genel Yayın Yönetmeni Arif Akçay'ın ağırladığı futbolcular samimi cevaplar verdiler.
Ligde 11 golü ve 12 asisti bulunan Ramazan, "Sökesporlu taraftarlarımızın arzuladığı Aydın Bölge şampiyonluğunu matemetiksel olarak garantilemek istiyoruz. 3. Lig'e terfi maçlarında Sökespor'u en iyi şekilde temsil edip Allah'ın izniyle 3. Lig'e çıkacağız" dedi.
3. Lig'e çıkılması halinde gönlünün Sökespor'dan yana olduğunu söyleyen Ramazan, "ilk tercihim Sökespor olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak futbolu ekmek parası için oynuyorum ve iyi bir teklif gelirse değerlendirebilirim. Tabii ki Sökespor'un çıkarlarını da gözeterek" dedi.
Sökespor'a Senegal'in Satlauls takımından transfer olan El Hacii de uyum sorunu yaşamadığını söyleyerek, "Sökespor bir aile gibi. Başkanımız, Antrenörlerimiz, futbolcu arkadaşlarım ve taraftarlarımız çok iyi. Beni benimsediler. Ben de hepsini çok seviyorum. Bozdoğan Belediyespor maçında son 15 dakikada oyuna girdim. Davutlar Belediyespor maçının da son 30 dakikasında oynama şansım oldu. 3. Lig'e terfi maçlarına kadar gerçek Hacii'yi herkes izleyecek. Takıma yeni yeni adapte oluyorum. Performansımın artması için Türkçe öğreniyorum. Oda arkadaşım Ahmet Sarıkeçeli ağabeyim ve diğer arkadaşlarım bana bu konuda yardımcı oluyorlar" dedi.
Gelecekle ilgili olarak ta büyük düşündüğünü söyleyen El Hacii, "Profesyonelliği düşünüyorum. Menecenerim transferimle ilgili çalışmalar yapıyor. Büyük ihtimalle Avrupa takımlarından birine transfer olacakmışım. İtalya ve Hollanda takımlarıyla görüşmeler sürüyor. 3. Lig'e terfi maçlarında izleyecekler ve beğenirlerse transferim gerçekleşecek. Sökespor'u da çok seviyorum. Başkanımız Sebahattin Candal idmanlarımızı bile takip ediyor. Bizimle çok ilgileniyor. Benim için Sökespor'dan ayrılmak çok zor olacak" dedi.
23 hafta geride kalırken 6 gol ve 10 asisti bulunan Ahmet Sarıkeçeli de Sökespor'u 3. Lig'e taşımak istediklerini söyleyerek, "Takımımızda bencillik yok. Arkadaşlık çok iyi. 8 aydır beraberiz ve en ufak sorun yaşanmadı. Davutlar Belediyespor maçı evimizdeki son maçımızdı ve taraftarlarımıza bol gollü bir maçla veda etmek istedik. Burada da birlik ve beraberliğimizin ne kadar güzel olduğunu herkese gösterdik" dedi.
Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden 13 takımdan sadece Sağlıkspor'u yenemediklerini söyleyen Ahmet, "Her iki maç 0-0 ve 1-1 skorlarla bitti. Diğer rakiplerimizin hepsini yenme başarısı gösterdik. 19 haftadır mağlup olmuyoruz. Güzel bir seri yakaladık. İlk dört hafta çok şanssızlıklar yaşadık, ama o kötü günleri ekip olarak aşmayı bildik" dedi.
3. Lig'e terfi maçlarında daha önce oynadığını söyleyen Ahmet ve profesyonellik yaşayan Ramazan, 3. Lig'e terfi maçlarının kendilerini korkutmadığını söyleyerek, "kalecimiz Ahmet ve Aşkın’da 3. Lig'e terfi maçlarında mücadele etmiş arkadaşlarımız. Tecrübeli futbolculardan kurulu bir takımız ve bu bizim için avantaj. Bu avantajı en iyi şekilde sahaya yansıtıp 3. Lig'e çıkmak zor değil. Terfi maçlarında başarısız olacağız yönünde en ufak bir korkuya ve endişeye sahip değiliz" dediler.
Burdurspor ve Kızılcapınarspor'da 3. Lig'e terfi maçlarına katılan Ahmet, "Burdur'da iki kez terfi maçlarına gittik. 2002 yılında ilk grup finalinde elendik. 2003 yılında Kızılcapınarspor'la ilk maçta elendik. 2004 yılında Burdurspor'da oynarken başardık ve 3. Lig'e çıktık. 2008 yılında da Sökespor forması altında bu mutluluğu ikinci kez yaşamak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.