Futbolda çifte derbi haftası

Futbolda çifte derbi haftası

Futbolda çifte derbi haftası

Ger­çek Ga­ze­te­si
Ne­ca­ti Mal­dar
Cu­mar­te­si gü­nü Genç­liks­por Ku­şa­da­sı Yıl­dız Fe­ner"i, pa­zar gü­nü Sö­kes­por Ku­şa­da-­sıs­por"u ağır­la­ya­cak. 
Sö­ke haf­ta so­nu fut­bol­da çif­te he­ye­can ya­şa­ya­cak. Sü­per Ama­tör Kü­me'de tem­sil­ci­le­ri­miz haf­ta so­nu Ku­şa­da­sı ekip­le­ri ile ye­rel der­bi­ler­de kar­şı kar­şı­ya ge­le­cek­ler. Sö­ke Genç­liks­por cu­mar­te­si gü­nü sa­at 13.30"da baş­la­ya­cak olan kar­şı­laş­ma­da Ku­şa­da­sı Yıl­dız Fe­ner ile kar­şı­la­şa­cak. Lig­de ra­hat ne­fes al­mak is­te­yen sa­rı­-si­yah­lı­lar Yıl­dız Fe­ner kar­şı­sın­da sa­ha­dan üç pu­an­la ay­rı­la­rak, lig­de­ki çı­kış­la­rı­nı sür­dür­me ar­zu­sun­da­lar. 

KU­ŞA­DA­SI­NI
AĞIR­LA­YA­CAK 
Lig­de zor gün­ler ge­çi­ren Sö­kes­por bir yan­dan sa­kat ve ce­za­lı fut­bol­cu­lar­dan kad­ro kur­mak­ta  zor­la­nır­ken bir yan­dan da lig­de çı­kış yo­lu arı­yor. Pa­zar gü­nü ye­rel der­bi­de Ku­şa­das­por"u ağır­la­ya­cak olan kır­mı­zı-la­ci­vert­li­ler­de an­tre­nör Ha­luk Ak­yal­dız ne­za­re­tin­de ha­zır­lık­lar tüm hı­zıy­la sü­rü­yor. Yıl­dız  Fe­ner ma­çın­da çı­kan olay­lar­da dört maç ce­za alan Ege­han"ın ce­za­sı bi­ter­ken, bu haf­ta Ku­şa­da­sıs­por"a kar­şı for­ma giy­me­si bek­le­ni­yor. Ku­lüp Baş­ka­nı Sez­gin Ka­zan ya­şa­nı­lan  kad­ro sı­kın­tı­sı­na rağ­men Ku­şa­da­sıs­por kar­şı­sın­da sa­ha­da  ga­li­bi­yet için mü­ca­de­le ede­cek­le­ri­ni söy­le­di. 
SER­DAR BA­RI­ŞIK
AS­KE­RE  GİT­Tİ 
Ay­dıns­por, Si­des­por, Ak­sa­rays­por, Ku­şa­da­sı­por"da for­ma gi­yen Sö­kes­por alt ya­pı an­tre­nö­rü Sa­mi Ba­rı­şık"ın oğ­lu Ser­dar Ba­rı­şık as­ker­lik hiz­me­ti için Zon­gul­dak"a git­ti. As­ke­ri bir­li­ği­ne  tes­lim ol­mak için geç­ti­ği­miz gün­ler­de Sö­ke"den ya­kın­la­rı ta­ra­fın­dan uğur­la­nan Ser­dar Ba­rı­şık bu se­zon Ku­şa­da­sı Yıl­dız Fe­ner"de for­ma  giy­di.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.