Futbol’da Söke’nin zafer haftası

Futbol’da Söke’nin zafer haftası

Futbol’da Söke’nin zafer haftası

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
SÖKEPOR KUŞADASI KARŞISINDA MEMATİ İLE  GÜLDÜ
Sökespor-Kuşadası Gençlikspor arasında oynanan yerel derbi de Sökespor, son haftaların başarılı oyuncusu Memati"nin son saniye golü ile hayat buldu. 
Mahmut Arslan, Cenk Beleoğlu ve Koray Ürer hakem üçlüsünün yönettiği  maçta Sökespor sahaya; Emin, Hasan Hüseyin, Cevahir, Memati, Doğan, Emrah, Rahmi (Aşkın) El Hadjl, Samet, Ahmet Arat ve Oktay (İsmail Arat) tertibi ile çıktı.
Yaklaşık 6 bin seyircinin izlediği karşılaşmaya İzmir"den Buca ve Karşıyaka taraftar gruplarının da destek verdiği Sökespor saha ve seyirci avantajını kullanarak doksan dakika  oyunun hakimiyetini elinde bulundurdu. Yakalanan gol şanslarını El Hadji ve Samet ile maç boyunca  cömertçe  harcanırken maç 0-0 bitmek üzerken sahneye Memati çıktı. Kuşadası kalesinde  meydana gelen karambolde ceza çizgisi üzerinden sert vuran Memati"nin şutu ağlara giti.
Sökespor yerel derbiyi son saniye golüyle 1-0 kazanırken zirvedeki rakiplerinin puan kaybetmesiyle haftanın en karlı takımı oldu.
Öte yandan maç öncesi Kuşadası Yolu üzerinde bulunan KAREK Karadeniz mutfağını işleten Numan ve Osman  kardeşler kırmızı lacivertli futbolculara akşam yemeği verdiler. 

SÖKE GENÇLİK GERMENCİK DEPLASMAN GALİBİYETİ İLE YİNE ŞANS YAKALADI 
Geçtiğimiz  hafta  kendi s ahasında lider İncirliovaspor ile 1-1 berabere  kalarak Süper Lig yükselme  grubu play off"u için fırsat tepen Söke Gençlikspor deplasman Germencik 100. Yıl spor"u 5-0 gibi farklı  skorla geçti. Sarı siyahlıları çık yakından ilgilendiren maçta Güzelçamlı, kendi  evinde Koçarlı Yeniköyspor"a 4-2 yenilmesi Söke Gençlikspor"u yeniden fırsat yarattı.
Söke Gençlikspor"un farklı 100. yıl galibiyetinde golleri, Seyban (2), Kemal (2) ve Yücel attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.