Futbolu ayağa kaldıracağız

Futbolu ayağa kaldıracağız

Palamut, “Bağarası’nda futbolu ayağa kaldıracağız”

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Bağarası Belediye Başkan vekili  ve  Demokrat  Partili Meclis üyesi  Nurettin  Palamut"dan beldelerindeki  futbolseverlere  futbola  destek müjdesi.
Aydın Birinci Amatör Küme Söke Grubundan bu sezon ikinci amatör kümeye düşen  Bağarası Belediyespor"da çıta yeniden  yüksetilmesi  hedefleniyor. Yeni dönem için Belediye  Meclis üyesi  seçilen  Bağarası İdmanyurdu"nun efsane isimlerinden eski futbolcu Nurettin Palamut ilgisizlik nedeniyle  ikinci amatör kümeye  düşen Bağarası Belediyespor"a her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Beldelerinde bir grup futbol  gönüllüsünün yöneticilik yaparak zor şartlarda ayakta kalma  mücadelesi  veren takımlarının hak etmediği bir yere  geldiğini  dikkat  çeken Palamut, “Belde merkezinde 9 bine yaklaşan nüfusda  ciddi  futbol potansiyeli  var. Beldemizde bir zamanlar Hürriyetspor ve  Bağarası İdmanyurdu adı altında Birinci Amatör Kümede mücadele  etmekteydik. İki takımın birleşmesiyle meydana  gelen Bağarası Belediyespor"a yeterli  ilgi ve  destek gösterilmeyince  takımımız bir anda  kendini ikinci amatör kümede  buldu. Şimdi bize  düşen görev Bağarasında futbolu yeniden ayağa  kaldırmak, gençlerimizi yeniden yeşil  sahalara  çekerek futbol ve  spor imkanı yaratmak. En kısa sürede Bağarası"nın bölge futboluna  eski günlerdeki gibi yetenekler yetiştirmesini katkıda  bulunacağız”dedi.
Bu sezon takıma yapılacak  desteklerle şampiyon olarak birinci amatör kümeye yükselmeyi hedefleyen Bağarası Belediyespor"a bir destek de eski futbolcuları Hayrettin Basiç"ten geldi. Uzun yıllar Bağarası İdmanyurdu"nun formasına  giyen ve emekli olduktan sonra İzmir Buca"ya  yerleşen Basiç"in başta Bucaspor alt yapısı olmak üzere İzmir Amatör Küme futbolcularından  futbolcu  sözü verdiği  öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.