Galatasaray Erkek Voleybol

Galatasaray Erkek Voleybol

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Kuşadası’nda kampa girdi


Gerçek Gazetesi
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı 4 günlük kamp için Kuşadası"na geldi. Aroma Erkekler Voleybol 1.Ligi İkinci yarısı"nın ilk maçında İzmir'de oynayacakları Arkas maçı öncesi Kuşadası"nda kampa giren Galatasaray erkek voleybol takımı ilk antrenmanını Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu"nda yaptı.
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Teknik Direktörü Ümit Hızal, Avrupa Kupası, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere üç ayrı kulvarda mücadele ettikleri için maç trafiklerinin yoğun olduğunu belirterek, “Hedefimiz Kupa maçlarından iyi sonuçlar almak istiyoruz. Türkiye Ligini ise ilk dört içerisinde bitirmek istiyoruz bunun için takım olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.
Takımlarından çok memnun olduklarını belirten Galatasaray Erkek Voleybol Takımı İdari Menejeri İsmet Kır ise, “Ligin ikinci yarısındaki ilk maçımız olan Arkas maçı hazırlıkları için dört günlük bir kamp için Kuşadası"na geldik. Bu kampın takımımız adına yararlı olacağını düşünüyoruz ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.