Galatasaray'dan bir bomba daha!

Galatasaray'dan bir bomba daha!

Ara transferde şu ana kadar sessiz kalan Galatasaray'dan çok sürpriz bir hamle geldi...

Sarı-Kırmızılılar adeta sağ gösterip sol vurdu ve golcü transferi için düğmeye bastı. Oysa ki teknik direktör Hamza Hamzaoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Uygun bir oyuncu bulabilirsek sadece stoper takviyesi yapacağız" ifadesini kullanmıştı.

İKİ FORVET BİZE YETMEZ!
Fakat genç hocanın Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Futbol A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst'le yaptığı görüşmede, "İkinci yarıda hem lig hem kupada çok yoğun bir takvim var. Pandev'den yararlanamıyoruz. Burak ve Umut'un yanına mutlaka bir forvet daha lazım" fikrinin ortaya çıktığı öğrenildi. Başkan Duygun Yarsuvat'a da konuyu danışan yönetimin 'Maliyeti düşük, kiralık bir golcü' transfer etmek için kolları sıvadığı belirlendi.

Galatasaray'dan bir bomba daha!

HAMZAOĞLU ARAŞTIRIYOR
Scout ekibi ve menajerlerle hemen temasa geçen Galatasaray yönetiminin gündemine çok flaş bir isim girdi. Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Fluminense'li Fred'in menajerler tarafından Sarı-Kırmızılılar'a önerildiği ifade edildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 30 yaşındaki forvet için araştırmalara başladığı, yönetimin de birkaç gün içinde Fluminense'ye kiralık teklifinde bulunacağa öğrenildi.

28 MAÇTA 18 GOL ATTI
Brezilya Ligi'nde bu sezon 28 maçta 18 gol atan Fred, Dünya Kupası'ndaki performansıyla ağır eleştiriler almıştı. Galatasaray yönetimi bir yandan da kontenjanı boşaltmak için Pandev'e takım aramayı sürdürüyor. 1 hafta içinde Makedon yıldızla yolların ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.