Galatasaray'dan tepki çeken paylaşım!

Galatasaray'dan tepki çeken paylaşım!

Dün akşam Galatasaray ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından sonra Galatasaray’ın resmi Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf tepki çekti.

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. maçında dün akşam konuk ettiği Spor Toto 2. Lig ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Konuk ekibin gollerini 3. dakikada Ercan ve 90+3. dakikada Yusuf attı. Galatasaray bu mağlubiyetle 9 puanda kalırken, ilk galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor puanını 4'e çıkardı.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray’ın resmi Instagram hesabından paylaşılan bir fotoğraf sosyal medyada büyük tepki çekti.

Paylaşılan fotoğrafta yer alan “Ne mutlu Türküm diyene” yazılı bayrağın, Diyarbakır’daki karşılaşmada az sayıdaki çözüm karşıtı provokatörün İstiklal Marşı’nı ıslıklamasına tepki olarak paylaşıldığı iddia edildi.

Galatasaray’ın resmi hesabından yapılan bu paylaşım sosyal medyada tepkilere neden olurken, provokatif bir paylaşım olarak yorumlandı.

İşte o tepkilerden bazıları:

Yazık vallahi yazık, hele bu fotoğrafı bile bile buraya koyana zaten sözüm bile yok. Kanmayın arkadaşlar, Diyarbakır da Türkiye’dir, Kürt Türk fark etmez. Biz Türkiyeliyiz, aynı toprakların evlatlarıyız.

Diyarbakırspor geliyor, ne mutlu Türküm diyene bayrağı açılıyor. Herhangi başka bir takım gelince niye açılmıyor bu bayrak. Demek ki bazı şeyleri kabullenmiş bu adamlar. Kahrolsun ırkçılık ve faşizm. Bir Galatasaraylı olarak utandım ben dün akşam. Yazık çok yazık, ne mutlu insanım diyene, yaşasın halkların kardeşliği.

Galatasaray ırkçılığı hortladı. Keşke Fransa bayrağı açsalardı, daha inandırıcı olurdu.

Biri Galatasaray’a Kurtuluş Savaşı’nı hatırlatsın.

İşte tepkilere neden olan o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.