GAYRİMENKUL ZENGİNİ KADINI KİRAYA ÇIKARMIŞLAR

GAYRİMENKUL ZENGİNİ KADINI KİRAYA ÇIKARMIŞLAR

Söke'de faaliyet gösteren Başkaya Tarım işletmesi sahibi Hüseyin Kaya, gayrimenkul zengini Müjgen Tunçay'a ait Tuzburgazı, Doğanbey, Atburgazı ve Söke'de bulunan tapulu mülklere bağış adı altında çökme konusunda sessizliğini sürdürüyor.

ATA DEDEMDEN KALAN MÜLKLER YALANI
Hüseyin Kaya'nın "ata dedemden kalan mallar" dediği mülklerin aslında Müjgen Tunçay'ın ata dedelerine ait olduğu öğrenildi.
Hüseyin Kaya'nın en tanındık ata dedesi kır bekçisi Emin Kaya olarak biliniyor ve onunda böyle bir serveti hiç olmadığı Söke'nin ileri gelenleri tarafından doğrulandı.

RESMİ MAKAMLAR DOĞRULUYOR
Engelli ve kanser hastası Müjgen Tunçay'ın mülklerinin Hüseyin Kaya'nın annesi, kız kardeşi ve diğer aile bireylerinin üzerine bağış adı altında hiç bir ücret ödenmeden geçirildiği resmi makamlar tarafından doğrulandı.

NİYETLERİ ZAMANLA ANLAŞILMIŞ
Annesi vefat edince yalnız yaşamaya başlayan engelli ve kanser hastası Müjgen Tunçay'ı bir süre evlerinde misafir ettikten sonra "sana biz bakalım, yalnız yaşaman güvenli değil" diyerek, himayelerine alan Hüseyin Kaya ile annesi Günay Kaya'nın kötü niyetli oldukları zamanla anlaşılmış.

GAYRİMENKUL ZENGİNİ KADINI KİRAYA ÇIKARMIŞLAR
Gayrimenkul zengini Müjgen Tunçay'ın mülklerini bağış adı altında üzerlerine alan Hüseyin Kaya ve aile bireylerinin, söz verdikleri gibi yaşlı kadın ile aynı evde yaşamak yerine kendilerinin de yaşadığı apartmanın 4'üncü katında kiraya çıkarmışlar. Günay Kaya'nın "sana ben bakacağım, benimle yaşayacaksın" diyerek, ikna ettiği ve mülklerine çöktüğü Müjgen Tunçay'a daire satın alma gereği bile duymamışlar. Mülkleri elinden alındıktan sonra yalnızlığa terk edildiği görülen yaşlı teyzenin akrabaları "halamız çok pişman ancak 'ben çok büyük yanlış yaptım' itirafında bulunamıyor" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.