Gazeteci Albayrak'ın eşine kornea nakli yapıldı

Gazeteci Albayrak'ın eşine kornea nakli yapıldı

Aydın’ın Nazilli’nde görev yapan gazeteci Bahattin Albayrak’ın eşi ve aynı zamanda Nazilli Devlet Hastanesi çalışanlarından Hatıra Albayrak, İstanbul’da Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağ göz kornea nakli oldu.

Operasyon İstanbul’da Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göz Servisinde Başasistan Opr. Dr. Selim Genç ve ekibi Dr. Yücel Öztürk, ameliyathane personelleri Veli Kılınçarslan, Sedat Korkmaz tarafından gerçekleştirildi. Opr. Dr. Selim Genç, “Nazilli Devlet Hastanesinde çalışmakta olan hastamız Hatıra Albayrak’a başarılı bir DMEK operasyonu gerçekleştirdik. Operasyonumuz çok başarılı oldu. Hastamız sağ gözünden 13 yıl önce FAKO olmuş ve zamanla gözde görme kaybı oluşmuş. Gözünde çok şiddetli ağrıların başlaması sonucunda hastanemize başvuran hastamıza gerekli operasyonlarımızı yaparak ağrılarından kurtarmayı başardık. Tabi ki buda bizleri çok sevindirdi” dedi.
“KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM”
Operasyonun ardından çok mutlu olduğunu söyleyen hasta Hatıra Albayrak da, “Şu anda çok mutluyum. O çekilmez ağrılardan kurtulduğum için çok sevinçliyim. Tedavimi yapan ve takip etmekte olan Türkiye Hastanesi Göz hekimlerinden Doç.Dr. Hanifi Çakır’ın da yardım ve destekleri ile gittiğim İstanbul’da Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göz Servisinde Başasistan Opr. Dr. Selim Genç ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda o çekilmez ve şiddetli ağrılarımdan kurtuldum. Artık rahat bir şekilde eskisi gibi görebileceğim için de çok mutluyum. Tedavimi takip eden ve beni ağrılarımdan kurtaran eskisi gibi görmemi sağlayacak olan doktorlarıma ve Hastane yöneticisi ve Başhekimi Doç. Dr. Recep Demirhan’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.