Gazeteci (!) ye bak!

Yirmi üç gün arayla yazdığı iki yazıyı unutup, neredeyse herkesin küçük dilini yutmasına neden olan ünlü gazeteci (!) yine sahnede!

Bu kez başka bir rol üstlenmiş durumda...
Yirmi üç gün önce yazdığı yazıda (nedendir bilinmez!) Başkan Özekmekçi düşmanlığı yapan, ünlü gazeteci (!) şimdi de (nedendir bilinmez!) savunmaya başladı...

CHP'de siyaset yapan, aynı zamanda mahalle delegesi de olan ünlü gazeteci (!) acaba partilisi Başkan Özekmekçi hakkında aşağılayıcı yazılar yazarken hangi ruh halindeydi!!!

Partilisi olmasına rağmen, Başkan Özekmekçi'nin yaşama geçirdiği projelerini (Bedesten, Çarşamba Pazaryeri, Çocuk Parkı vs.) dalgaya alırken, kimbilir kimlere hizmet ediyordu!!!

CHP'nin mahalle delegesi olmasına rağmen, partisini ve partilisi belediye başkanını halkın gözünde küçük düşürücü yazılar yazan sonra da 180 derece çark eden  ünlü gazeteci (!) şimdi de aktif siyasete hazırlanıyor muş!


CHP'den Belediye Meclis Üyeliği için kolları sıvamış!


Vatana ve millete hayırlısı olsun... 


***

Ünlü gazeteci (!) önceki iki yazısında ve son yazısında (cesareti olmadığı için) satır aralarında imayla bana sataşmıştı. (Devletin malını çalma suçundan dolayı gözaltına alınan ve şuanda da yargılanan bazı basın mensupları da bu sataşmalara alet olmaktalar.)


Ünlü gazeteci (!) nedense; 23 gün arayla yazdığı yazılarındaki tutarsızlığı Söke kamuoyuna duyurmamla ilgili tek bir satır cevap yazamadı!


Partilisi Başkan Özekmekçi'yi kamuoyunun önünde aşağılayan, küçük düşüren yazılara neden gerek duyduğunu anlatamadı!


Bu değişimin nedenini anlat ta herkes öğrensin...


Sessizliğe bürünme!


Üç maymunları oynama!


Yazdıklarımı görmezden, duymazdan geldi ve de susmanın en akıllı iş olduğuna kanaat getirdi!


Herhalde; "Nasıl olsa zamanla unutulur!" diye düşündü!


Ben de bu konuyu ısıtıp ısıtıp gündeme getirmek istemiyorum, ama zorla kaşınıyor ünlü gazeteci (!)


23 gün arayla yazdığı iki yazısında neden 180 derece dönüş yaptığını Söke kamuoyuna anlatamıyor!


Ha gayret, az kaldı! 180 derece daha dönersen 360 dereceyle başladığın noktaya geleceksin!


Ünlü gazeteci (!) eleştirdiği AKP Söke İlçe Başkanı Ali Güzelyağdöken'in yaptığı sert yazılı açıklamaya da tek bir satır cevap veremedi. Yediği fırçayla kaldı. 


***

Ünlü gazeteci (!) Çocuk Parkı'ndaki restoran ve kafede nisan ayından beri kaçak alkollü içecek satılmasını ve sonra da belediye meclisince alkollü içecek satışının serbest bırakılmasını eleştirenlere cevap verirken, partisi CHP'nin sözcülüğüne soyunmuş. Kaçak alkollü içecek satılmasını ve belediye meclisince alkollü içecek satışının serbest bırakılmasını eleştiren muhalefet meclis üyeleriyle dalgasını geçmiş.


Gazeteci (!) ye bak! dedirten ünlü gazeteci (!) nin yazısının da başlığı "Muhalefete bak!"


Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya! bu da öyle işte...


Kaçak alkollü içecek satılmasını ve belediye meclisince alkollü içecek satışının serbest bırakılmasına karşı çıkılmasını, "çağ dışı bir tartışma" olarak değerlendirmiş.


Bugün; Başkan Özekmekçi ile arası iyi olmasaydı en ağır eleştirileri yapacağından hiç şüphem yok. Çünkü, yazdıkları yazacaklarının teminatıdır.


Çocuk Parkı'nda kaçak alkollü içecek satılmasını ve belediye meclisince alkollü içecek satışının serbest bırakılmasına muhalefet eden meclis üyeleri AKP'li Kemal Karakaş, Coşkun Oruçyüz ve ANAP'lı Mehmet Küçükvar, Murat Kaloğlu, Mehmet Küçükvar için, "...modern görünüşlü koca koca ağabeyler..." benzetmesinde bulunmuş.


Nedemek koca koca ağabeyler!


Dilinin altındaki baklayı çıkar!

Koca kafalılar mı yoksa koca göbekliler mi?


Saygısızlığın son perdesi... İma yoluyla hakaret...


Sayın muhalefet meclis üyelerinin bu ünlü gazeteci (!) nin eleştirilerini dikkate almalarını, ancak CHP'nin mahalle delegesi olmasını da göz önünde bulundurmalarını tavsiye ediyorum. Ne de olsa partizan... 


***

Çocuk Parkı'nda kaçak alkollü içecek satılması ve Söke Belediye Başkanı Özekmekçi'nin kanunsuzluğu görmezden gelmesi değil de, çirkinliğe muhalefet edenler, "...kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz..." dedirtmiş ünlü gazeteci(!) ye...


Ünlü gazeteci (!) işine gelenleri görüyor, işine gelmeyenleri ise görmezden geliyor. Başkan Özekmekçi'nin de Çocuk Parkı'ndaki restoranda yemek yiyip, defalarca kaçak alkollü içecekler içenlerden biri olduğu konusunda üç maymunları oynuyor.  


***

Altında milyarlık jeep'leri olanlara, ada'ya, yayla'ya son model otomobilleriyle gidenlere, her akşam yazlıklarında mangal yapanlara saldırmış ve zengin düşmanlığı yapmış.


Bu insanlar ona göre; hayatlarında PARA denilen önemli sorunu bertaraf etmiş miş...


Neden kıskanıyorsun! çalış senin de olur... 


***


"Herkesimden halkın öncüsü ve sözcüsü olmaları gerekirken; Söke'nin önünü saçacak projeleri desteklemek yerine, karanlığa gömmek pahasına güya sözüm onlara 'siyasi muhalefet yaptılar' hem de halkı aldatmak pahasına" şeklinde büyük ve iddialı ifadeler kullanmış.


Yani; Çocuk Parkı'nda kaçak alkollü içecek satılmasını ve alkollü içecek satılmasına belediye meclisince izin verilmesine halkın öncüsü ve sözcüsü olarak karşı çıkılmasını, Söke'nin önünü açacak projeleri engellemek ve Söke'yi karanlığa gömmek olarak değerlendiriyor.


Ünlü gazeteci (!) tek kişilik komedi oyununu yazıyor ve de oynuyor. Çocuk Parkı'nda kaçak alkollü içecek satılmasını ve alkollü içecek satılmasına belediye meclisince izin verilmesine karşı çıkmak neymiş: SÖKE'Yİ KARANLIĞA GÖMMEK... 


***


Çocuk Parkı'nda kaçak alkollü içecek satılmasını ve alkollü içecek satılmasına belediye meclisince izin verilmesine muhalefet olan 5 meclis üyesinin halkı aldattığını iddia etmiş. Yani; 5 muhalif meclis üyesi ona göre sahtekar!


Muhalefet yapan 5 meclis üyesini; aylar önce proje tartışılırken, masaya yatırılmışken, parkın tüm detayları gözlerinin önündeyken susmakla suçluyor. Muhalefet meclis üyeleri hep aynı senaryoyu sahneye koyuyorlarmış.Yani; önce yutuyorlarmış, el kaldırıyorlarmış, sonra pas gelmiş dur bir gol yapayım diyorlarmış. Sonra da bunu yediriyorlarmış. Meclis üyeliği görevini muhalif olarak yerine getirmiş oluyorlarmış.


Ne kadar çirkin ifadeler!
Ama ne demiştim, sayın muhalif meclis üyeleri hoş görmeliler, ne de olsa partizan...


Muhalif meclis üyelerinin halkı aldattığını iddia eden ünlü gazeteci (!) aslında kendisi konuları saptırıyor ve kendisini aldatıyor. Çocuk Parkı'nda kaçak alkollü içecek satılması ve alkollü içecek satılmasına belediye meclisince izin verilmesi nedeniyle halkın yoğun tepkisi ne yaparsanız yapın her geçen gün artmaktadır. Kıçınızı da yırtsanız, mensubu olduğunuz partinin belediye yönetimindeki temsilcileri, er ya da geç yanlış karardan geri dönmek durumunda. Aksi halde siz de çok iyi biliyorsunuz ki, halk bunun hesabını bir gün mutlaka soracaktır. Rahatsızlığınızın ve meclis üyelerine saldırmanızın altında yatan gerçekte budur.


Muhalefet meclis üyeleri, halkı nasıl oluyor da kandırıyorlar anlamış değilim! Çocuk Parkı'nın restoran ve kafesinde kaçak alkollü içecek satışının yapıldığını kaç kişi biliyordu? Herşeyden önemlisi, restoran ve kafede alkollü içecekler satılacağının kurgusunu Başkan Özekmekçi'den başka kim biliyordu?

Ünlü gazeteci (!) sen biliyordun da sessiz mi kaldın?

Ağustos ayı meclis toplantısında ünlü gazeteci (!) de oradaydı ve gördü, duydu. Başkan Özekmekçi'nin talimatıyla Zabıta Amiri İbrahim İşlek, meclis üyelerini bilgilendirirken, restoranın alkollü içecekler satışı için 12.06.2008 tarihli ruhsatının olduğunu söyledi. CHP'li meclis üyelerinin bile kafaları karıştı. Muhalefet meclis üyelerinden ANAP'lı İsa Gümüş yaptığı konuşmada, "Madem ki, içki ruhsatı var, burada neyi tartışıyoruz" dedi ve onay verdi.

Şimdi ünlü gazeteci (!) nin yaptığı gibi, ağustos ayı meclis toplantısında da muhalefet meclis üyeleri isteyerek veya istemeylerek te olsa aldatılmıştı.


Aylar önce proje olumsuz yönde hiç tartışılmadı ki. Sadece 5.5 trilyonluk maliyeti çok bulundu. Muhalefet meclis üyeleri Başkan Özekmekçi'ye inanıp, güvendiler. Çocuk Parkı'nın kendi kendini amorti edeceğinin sözü verildi. Bugün siyaset yapmakla eleştirdiğiniz muhalif meclis üyeleri de o gün Söke için projeye destek verdiler. Çocuk Parkı'ndan 6 ayda kaç YTL. gelir elde edildiğini araştırsanıza! Başkan Özekmekçi'ye Çocuk Parkı'nın kendi kendini amorti edip etmediğini sorsanıza! Biz Gerçek Gazetesi olarak sorduk cevap vermedi. Size yandaş ve ünlü gazeteci (!) olduğunuz için belki açıklar da bizler de bilgi sahibi oluruz...


Bugün gelinen noktada; ünlü gazeteci (!) aracılığıyla muhalefet meclis üyeleri Başkan Özekmekçi tarafından siyaset yapmakla suçlanıyorlar.


Çünkü, suçları Başkan Özekmekçi'ye inanmak ve güvenmek...


Muhalefet meclis üyelerine, Başkan Özekmekçi'nin partilisi ünlü gazeteci (!) tarafından haksızlık yapılmaktadır.


Ünlü gazeteci (!) nin iddia ettiği gibi, Çocuk Parkı projesi masaya yatırılıp, parkın tüm detaylarının gözler önününe serildiği kocaman bir YALANDIR.


Hiç bir zaman detaylar arasında, Çocuk Parkı'nda yasa ve kanun tanımaz bir şekilde kaçak alkollü eçecek satışı olmadı. Başkan Özekmekçi'nin, "Kurguyu baştan alkollü restoran ve kafe olarak yaptık!" şeklindeki söylemi de doğru değildir.


Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın...


Not: Ünlü gazeteci (!) yakıştırmasını yapmamdaki gerekçe: Bu kişi için geçtiğimiz temmuz ayında Söke'de minibüs gezdirilip, ''ünlü gazeteci (!) Radyo Mix'de günün yorumu programı yapacaktır'' şeklinde anons yapılmasıdır. Ancak, bir gün bile yorum yapılmamıştır. Radyo yetkilileri de bu işe bir anlam verememişler ve yaptırdıkları anonsla kalmışlardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar