GAZİLERİMİZ ANILDI

GAZİLERİMİZ ANILDI

GAZİLERİMİZ ANILDI

Törene İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Garnizon Komutanı Piyade Kur. Alb. Mücahit Tamer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkan Vekili Hüseyin Tan başta olmak üzere protokolün diğer üyeleri, askeri erkan ve Sökeli gaziler katıldı.

2002 yılından bu yana resmi olarak anılması ilan edilen 19 Eylül Gaziler günü anma törenleri Söke’de de gerçekleştirildi.

Gaziler Günü Anma programı çerçevesinde ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Garnizon Komutanı Piyade Kur. Alb. Mücahit Tamer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkan Vekili Hüseyin Tan başta olmak üzere protokolün diğer üyeleri, askeri erkan ve Sökeli gaziler katıldı. Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Söke Belediye Başkanlığı ile Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği çelenkleri sunuldu. Çelenklerin anıta sunulması, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Söke Garnizon Komutanlığı’ndan Piyade Üsteğmen İbrahim Bayram yaptı. Tören daha sonra günün anlamına ilişkin Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve 100.Yıl Atatürk İlkokulundan okuduğu şiirler ile son buldu.

Çelenk ve anma töreninin ardından 19 Eylül Gaziler günü anma günü nedeniyle ilçe protokolü üyeleri Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu.menni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.