GEKA destekli kurulan ‘Didimgezgini.com' ilk 7 ayda 84 bin kişi ziyaret etti

GEKA destekli kurulan ‘Didimgezgini.com' ilk 7 ayda 84 bin kişi ziyaret etti

GEKA destekli kurulan ‘Didimgezgini.com' ilk 7 ayda 84 bin kişi ziyaret etti

Didim Ticaret Odasının GEKA desteği ile hazırladığı Türkiye’nin geolokasyon destekli ilk destinasyon tanıtım sitesi olan www.didimgezgini.com ilk yedi ayda 84 bin ziyaretçi 172 bin görüntülenme sayısına ulaştı.
2015 yılının Eylül ayı ortasında faaliyete başlayan ve Didim’i tanıtan www.didimgezgini.com tanıtım sitesi 84 bin ziyaretçi 172 bin görüntülenme sayısına ulaştı. Bu güne kadar 651 ayrı mobil cihaz, 7 ayrı işletim sistemi ve 5 ayrı tarayıcı tarafından erişim sağlanan Didim Gezgini sıfıra yakın hata ile kullanıcılarına ilçe hakkında bilgilere ulaştırdı. 73 ilden kullanıcıların giriş yaptığı İnternet sitesine yurt içinden sırasıyla en çok İzmir, İstanbul, Aydın, Ankara, Bursa ve Denizli illerinden kullanıcılar giriş yaptı.
100’ün üzerinde ülkeden giriş yapılan Didim Gezgini’ni yurt dışında ise en çok sırasıyla ABD, Fransa, Almanya, Rusya, İtalya, Romanya, ve Ukrayna’dan ziyaretçiler inceledi. Şehir olarak da en çok sırasıyla Amerika Birleşik Devletlerinin Florida eyaletinden Palm Beach Gardens şehri, New York, Moskova, Paris, Roma, Londra, Berlin ve Dubai’den kullanıcı erişti. Sitede en fazla incelenen başlıklar ise sırasıyla “kumsallar kategorisi, Altınkum, geo arama, İnteraktif Harita, Karagöz Koyu, Akvaryum Koyu ve Neden Didim “başlıkları oldu. Tanıtım sistemi için yapılan havadan ve karadan fotoğraf çekimlerinde elde edilen fotoğraflar tanıtım sitesiyle beraber aynı zamanda sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı ve yüzbinlerce görüntülenme sayılarına ulaşıldı.
Siteyle ilgili değerlendirme yapan Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ‘’Odamız tarafından Didim’e kazandırılan http://www.didimgezgini.com İlçemizin tam donanımlı tanıtım sitesi ihtiyacını büyük oranda gidermiş oldu.’’ diyerek destek sunan herkese teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.