GEKA Didim'in tanıtm projesine destek verecek

GEKA Didim'in tanıtm projesine destek verecek

Didim Ticaret Odasının hazırlayarak Güney Ege Kalkınma Ajansına sunduğu Didim İnteraktif Tanıtım Sistemi projesinde imzalar atıldı.

Didim Ticaret Odasının geçtiğimiz ay tamamladığı tanıtım projesi genişleyecek. Alınan yeni destek ile İlçe genelindeki işletmeler tanıtım sistemine entegre edilecek. İlçe genelindeki 5000 işletme tanıtıcı bilgilerinin yer aldığı bir web sayfasına sahip olacak. Sistem tanıtım noktalarında olduğu gibi kişinin aradığı işletmeleri geo lokasyon sistemini kullanarak kullanıcıya en yakından en uzağa doğru sıralayacak. Arama yapanlar İşletmelerin iletişim bilgilerine ve yol tarifine ulaşacak.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu, proje hakkında görüşmek ve sözleşme imzalamak için GEKA’nın Denizli’deki merkezine ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Gürol Çelik, ve Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı katıldı. GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ile Şaban Üstündağ proje sözleşmesini imzaladı.
Sözleşme imzasının ardından konuşan Şaban Üstündağ; "Bu proje ile Türkiye’nin en güçlü ve etkileşimli ticari iletişim altyapısını kuracağız, 4 yıllık stratejik planımızda yer alan hedeflerimize ulaşmış olacağız. Projenin hazırlık aşamasında destekte bulunan ve biz dahil tüm kurumlara proje kültürü aşılamak için çaba gösteren ilçe Kaymakamımız İskender Yönden’e, Bizden desteklerini esirgemeyen tüm kurum amirleri ve çalışanlarına, Yönetim Kurulumuz ve meclisimize, Projede ekibinde yer alan çalışanlarımıza ve Oda personelimize teşekkür ediyoruz" dedi.
GEKA tarafından 9 Şubat 2015 tarihinde ilan edilen Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi ve Yenilenebilir Enerji Programlarına teklif edilen projelerin değerlendirme süreçleri 18 ağustosta yapılan yönetim kurulunda tamamlanmıştı. Didim Ticaret Odasının projesi desteklenmeye hak kazanan 60 projenin arasında yer aldı. Didim Ticaret Odasının yenilenebilir Enerji başlığında yazılan proje ise başarılı bulunmuş fakat puanlamalarda yedek sıralarda yer almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.