Geleceğin şampiyonları bu kurstan geçiyor

Geleceğin şampiyonları bu kurstan geçiyor

Geleceğin şampiyonları bu kurstan geçiyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Ege Koleji"nin Söke Endüstri Meslek Lisesi ve Gençlik Spor Salonu"nda 1 Temmuz"dan bu yana sürdürdüğü voleybol kursu, Sökeli öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılık buldu.
Beden Eğitimi öğretmenleri Mutlu Yıldırım ile Hızır Deniz"in verdiği voleybol kurslarında, aynı zamanda hobileri olan spor dalının inceliklerini öğrenen öğrencilerin keyfine diyecek yok.
Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere, haftanın 3 günü 2"şer saat olarak düzenenlen ve 7-18 yaş aralığındaki kız öğrencilere yönelik olarak her yaş kategorisi için 6 grup halinde gerçekleşen voleybol kursları, günden güne katlanarak artan ilgiyle Sökeli minikleri ve gençleri hem eğitiyor hem de eğlendiriyor.
“AMACIMIZ VOLEYBOLU
SÖKE"DE ÜST SEVİYEYE
TAŞIMAK”
Şu ana kadar 50 öğrencinin kayıt yaptırarak kurs almaya başladığını belirten ve kurs hakkında bilgi veren Beden Eğitimi Öğretmeni Hızır Deniz, “Amacımız voleybolu Söke"de daha üst seviyeye taşımaktır. Bu kursları yaklaşık 5 yıldır sürdürüyoruz. Şu anda bu kurslarda yetişerek Türkiye A Milli Takımı"nda oynayan ve her ikisi de 1998 doğumlu olan Ezgi Akyıldız ile Karşıyaka Spor Kulübü"nde oynayan Sena Özay, Söke"nin ve bizlerin gurur kaynağıdır. Voleybola ilgi ve merakı olan çocuklarını, geleceğin şampiyon takımlarında ter akıtarak kariyer kazanmasını arzulayan velilerimize çağrıda bulunuyorum. Önce gelsinler kurslarımızı seyretsinler, sonra çocuklarını göndersinler” diye konuştu.
Endüstri Meslek Spor Salonu"nda gerçekleşen kursların saat 9.30 ile 15.30 arasında verildiği kaydeden Deniz, “Burada eğittiğimiz, Söke"deki birçok okulumuzdan ve çeşitli yaş kategorisinden olan öğrencilerimizden oluşan takımlar Aydın"da ve Türkiye genelinde gerçekleşen finallerde sayısız başarı elde ettiler. En son Türkiye Finallerinde Behiye Hanım Ortaokulu 5."lik derecesi elde etti” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.