Geleneksel 3. Tourexpi Destinasyon ödülleri verildi

Geleneksel 3. Tourexpi Destinasyon ödülleri verildi

Geleneksel 3. Tourexpi Destinasyon ödülleri verildi


█ Gerçek Gazetesi
Geleneksel 3. Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri sahiplerini buldu. Didim"de faaliyet gösteren turizm acentesi Rafinesse Travel en iyi turizm acentesi seçildi.
Yurtiçi ve yurtdışında katılan 40 binden fazla okuyucu oylarıyla belirlenen Tourexpi Destination Management Awards ödülleri sahiplerini buldu. Gerek kişisel, gerek kurumsal veya sektörsel çabaları okuyucular tarafından değerlendirilen yarışmada Tourexpi, oy kullanan okuyucuların görüş ve yorumlarını özetleyerek bir araya getirdi. Değerlendirme sonucunda Didim"de faaliyet gösteren turizm acentesi Rafinesse Travel en iyi turizm acentesi seçildi. En İyi Turizm Acentası Ödülü alan Rafinesse Travel ilgili olarak yapılan değerlendirme ve yorumlarda şu ifadelere yer verildi; “Didim Rafinesse Travel, küçük veya orta ölçekli seyahat acentalarının kısıtlı maddi imkânlarla Türk turizmine ve etki alanlarındaki destinasyonlara ne denli büyük katkı sağlayabileceklerinin en iyi örneği. Türkiye"den birçok namlı büyük seyahat acentesinin katılmadığı önemli etkinliklere tek başına katılan Rafinesse Travel, Türkiye ve Didim"in tanıtımında önemli sorumluluk üstlendi. Mütevazı maddi imkânlara rağmen nerdeyse tüm yurtiçi ve yurtdışı kongre, fuarlar, workshoplar ve benzeri etkinliklere aktif katılımcı olarak sadece kendisini değil, Türk turizmini ve özellikle Didim"i küresel pazarlarda büyük başarıyla temsil etmesi, daha ziyade küçük bir seyahat acentesi olan Rafinesse Travel"e son derece kurumsallaşmış, profesyonel ve iyi yönetilen bir seyahat acentesi görünümü veriyor. Ayrıca Didim"de tüm STK, resmi kuruluşlar ve kamu yöneticileriyle yakın işbirliği imkânlarını zorlayan Rafinesse Travel, Didim turizminin sağlıklı gelişmesine önemli katkı sağlamış ve çok sayıda yatırımcıyı Didim"e çekmeyi başarmıştır”
Rafinesse Travel"in Sahibi Hikmet Atilla ise, aldığı ödülünün kendilerini memnun ettiğini belirterek en iyi şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.