Genç erkeklerin şampiyonu İncirliova Spor Lisesi

Genç erkeklerin şampiyonu İncirliova Spor Lisesi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa koordine edilen 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Genç Erkek Voleybol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Okullar Arası Voleybol Genç Kızlar B kategorisinin tamamlanmasının ardından aynı gün Okullar Arası Voleybol Genç Erkek B kategorisi tamamlandı. Efeler Atatürk Spor Salonunda İncirliova Spor Lisesinin Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesini 3-0’lık skorla mağlup edip turnuva tamamlandı.

 

Şampiyon İncirliova Spor Lisesi

 

28 Kasım 2017 tarihinde başlayan, 8 okul takımının katıldığı ve puan usulüne göre oynanan Okullar Arası Genç Erkekler B Voleybol İl Birinciliği Turnuvasının şampiyonu İncirliova Spor Lisesi, 2’nci Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesi, 3’üncü Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi oldu.

 

Müsabakaların tamamlanmasının ardından Efeler Atatürk Spor Salonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde derece elde eden okul takımlarına Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu ve Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar katıldı.

 

Aydın’ı İki Okul Takımı Temsil Edecek

 

Okullar Arası Genç Erkekler B Voleybol İl Birinciliği Turnuvasında şampiyon olan İncirliova Spor Lisesi ile 2’nci olan Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesi Aydın’ı gruplarda temsil edecekler.

 

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okullar Arası Genç Erkekler B Voleybol İl Birinciliği Turnuvasında derece elde eden takımları tebrik ederek, Aydın’ı gruplarda temsil edecek olan İncirliova Spor Lisesi ile Kuşadası Ayşıl-Oğuz Başöz Çok Program Lisesine başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.