GENÇLİK ÇALDIĞINIZ GENÇLİKLERİNİN HESABINI SİZDEN SANDIKTA SORMAYA GELİYOR

GENÇLİK ÇALDIĞINIZ GENÇLİKLERİNİN HESABINI SİZDEN SANDIKTA SORMAYA GELİYOR

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yaptığı yazılı açıklamada "gençlik çaldığınız gençliklerinin hesabını sizden sandıkta sormaya geliyor." dedi.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'in yazılı açıklaması şöyle:

Hepinizin bildiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın orman yangınlarından ve sellerden etkilenen bölgelere ziyareti esnasında vatandaşa çay fırlatması tepkilere neden olmuştu. Okulların açılmasıyla birlikte farklı okullarda sınıf başkanı seçilen öğrencilerin sınıf arkadaşlarına çay dağıttığı görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.

Üzülerek öğrendim ki bu öğrenci kardeşlerimizden sınıfta paket çay dağıtan öğrenciler, okul idaresi tarafından ifadeleri alınarak uyarıldı. Geçtiğimiz pazartesi günü ders başlamadan önce sınıfta arkadaşlarına paket çay dağıtan öğrencilere “Cumhurbaşkanını alaylı bir tavırla taklit ettikleri” gerekçesiyle uyarı tutanağı tutuldu.

Neresinden tutsak elimizde kalan, hayretler içerisinde şahit olduğumuz bir olay yaşıyoruz. Daha dün Boğaziçi’li Öğrencilere terörist diyen, Yurt bulamadığı için barınma sorunu yaşayan öğrencileri terörist ilan eden bir anlayışı şaşkınlıkla izliyoruz.

Ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanı’nın bütün meseleleri bir kenara bırakıp 15-16 yaşındaki Lise Öğrencileriyle uğraştığını görüyoruz. Ne desek ne anlatsak boş. Gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz. Ancak 20 yıldır ülkeyi yöneten torun torba sahibi üstelik Cumhurbaşkanlığı makamındaki bir kişinin bu ülkenin 15-16 yaşındaki evlatlarının Tiktok’ta, Yotube’da çeşitli sosyal medya platformlarında mizah yapan gençlere olan bu öfkesini, bu tahammülsüzlüğünü gerçekten anlayamıyoruz.

Farkındayız Gençler’den, gençlerin zeka ve mizah anlayışından korkuyorsunuz. Gençlerin Özgür ve umutlu bir gelecek talebinden korkuyorsunuz. Gençlerin yoksul değil refah bir Türkiye isteğinden korkuyorsunuz.

Korkmakta haklısınız. Gençler iş istiyor. Nitelikli eğitim istiyor. Gençler özgürlük istiyor. Gençler bu ülkede refah içinde yaşamak istiyor. Gençler başka ülkelerdeki yaşıtları gibi gençliklerini yaşayacakları imkanlar istiyor. 

Bir lise öğrencisinin çektiği videodan bile rahatsız olanlar size sesleniyoruz. Z Kuşağı gümbür gümbür geliyor. Gençlik çaldığınız gençliklerinin hesabını sizden sandıkta sormaya geliyor.

Geliyor gelmekte olan ????

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.