Gençlik sporun tepkisi

Gençlik sporun tepkisi

Gençliksporun tepkisi amatör futbol camiasında yankı buldu

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Bu sezon hakemlerden çok canı yanan son olarak kendi sahasında Acarlarspor karşısında kalesinde gördüğü penaltı ve ofsayt golüne ciddi hakem hatası olarak değerlendiren Söke Gençlikspor yönetiminin liglerden çekilme kararı amatör futbol camiasında yankı buldu.
Kendilerini arayan Aydın ASKFK Baki Aslantaş’a tepkilerini bir kez daha dile getiren Söke Gençlikspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Üzüm “Profesyonel takımlarımıza dört futbolcu göndermiş bir kulübüz. Tek amacımız sporu seven gençlerimizi forma şansı yaratmak. Ama hakem arkadaşlarımız bizim şevkimiz kırıyorlar” dedi.
Sistemin içinde haksızlığa uğrayan kulüp ve futbolcunun haklarını arayamadığını söyleyen Üzüm “Biz Söke Gençlikspor Kulübü olarak çok ciddi ölçüde hakem hatalarından puan kaybettik. Bu kadar sesimizi yükseltiysek haklı bir sebebimiz mutlaka var. Son maçımızın hakemlerimizin başka takımların canını yakmamaları için dinlendirilmesini gerektiğini düşünüyoruz” dedi. Öte yandan sarı siyahlıların ligden çekilme kararı üzerine kulüp yöneticileri ve antrenör Uğur Tan ile görüşen futbolcular ve aileleri her ne pahasına olursa olsun devam mücadele etmek istediklerini söyleyerek yönetimin liglerden çekilme kararını askıya almalarını istediler.Yönetim oluşan baskı üzerine şu anda yıldızlar ligi Söke Grubunda mücadele eden Söke Gençlikspor Yıldız Futbol Takımını ligden çekme kararını aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.