Gençlikspor görev bölümü yaptı

Gençlikspor görev bölümü yaptı

Gençlikspor görev bölümü yaptı

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Sanayici iş adamı  Şerafettin Cindaroğlu başkanlığındaki yönetim ilk toplantısında görev bölümü yaparken  transfer komitesi de oluşturuldu. 
Hafta  sonu yapılan genel kurulda yeni yönetime seçilen Söke Gençlikspor"da ilk toplantıda görev bölümü yapıldı. Yapılan görev dağılımında Şerafettin Cindaroğlu (Başkan), İsmail Aydıner (Genel Kaptan), İsmail Çakırlar (2.Başkan), Refik Karataş (As Başkan), Orhan Korkmaz (Genel Sekreter), Hasan Tezcan (Basın Sözcüsü), Ertan Toprak (Alt Yapı Sorumlusu), Mustafa Özekmekçi (Muhasip Üye), Hasan Akyıldırım, (Futbol Şube Sorumlusu), Enis Çetiner (Salon Sporları Sorumlusu), Erkin Güriş (Halkla  İlişkiler) getirildiler.
Transfer komitesinin de belirlendiği toplantıda öncelikle antrenör sorunu çözme amacında olduklarını söyleyen basın sözcüsü Hasan Tezcan, ”Antrenör sorunu çözmemizin ardından transfer çalışmalarına başlayacağız. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bölgemizin gençlerine de ağırlıklı bir kadro ile süper ligde mücadele etme arzusundayız” dedi. Süper amatör küme maçlarının Eylül"ün  ikinci haftasında başlayacağını söyleyen Tezcan, ”Yeni sezon  hazırlıklarını  en geç 20-21 Temmuz"da start  verecegiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.