GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ TEZCAN BAŞTA OLMAK ÜZERE CHPLİ VEKİLLERİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE HALKIN YARDIMINA KOŞTULAR

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ TEZCAN BAŞTA OLMAK ÜZERE CHPLİ VEKİLLERİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE HALKIN YARDIMINA KOŞTULAR

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özcan açıklamasında, "Genel Başkan Yardımcımız Tezcan başta Olmak Üzere CHP’li vekillerimiz deprem bölgesinde halkın yardımına koştular" dedi

CHP'li Özcan'ı açıklaması şöyle:

Sosyal medyada deprem bölgesine gidip iki fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşanlara, sesleniyorum.

Chp Genel Başkan Yardımcımız Aydın Milletvekilimiz Bülent Tezcan, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilimiz Süleyman Bülbül, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız felaketin yaşandığı ilk dakikalardan itibaren afet bölgesine giderek vatandaşların birebir sorunlarıyla ilgilendiler.

Sayın Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan Sosyal meydanın kısıtlandığı alan daraltması yapıldığı anlarda dahi vatandaşın sesi kulağa oldu. Bölgedeki Chpli vekillerimiz ile Kendilerine özel bir iletişim ağı kurarak bölgede yaşanan sıkıntıları, sorunları anında duyurdular.

Aydın Büyükşehir Belediyemiz Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun koordinasyonunda Aydın halkı ile bütünleşip, bir olarak deprem bölgesine 41 tır yardım gönderdi. Arama kurtarma ekiplerini, itfaiye personellerini, uzman ekiplerini gönderdi. Göçük Altından bir çok vatandaşımızı kurtardılar. Türkiye’nin gururu oldular.

Bu işler iki fotoğraf çekilip sosyal medyaya atmakla, yavaş yavaş hadi bakalım, olur böyle şeyler düştü ile olmuyor.

Biraz CHP’li Aydın Milletvekillerimize bakın örnek alın. elinde kürek, elinde çadır yardıma koşuyor. Mecliste halkın sesini duyuruyorlar.

Bölgede hızla çadıra, hızla konteyner kentlere, hızla seyyar tuvalete, hızla seyyar banyoya ihtiyaç var. Vatandaş bas bas bağırdı.” göçük altında bıraktılar, yalnız bıraktılar.” diye.

Şimdi hayatta kalanların da sağlığı salgın hastalıklarla tehlikede. Bırakın poz vermeyi önlem alın. Aydın Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere CHP’li Belediyeler barınmadan, ısınmaya yemekten, hijyen malzemelerine kadar her noktada elinden geleni yapıyor.

Ama ciddi anlamda gıda, odun ve kömür problem var.

Büyük bir koordinasyon sorunu ortasında sosyal meydada foto paylaşmak nedir? Deprem öncesinde olduğu gibi deprem sonrasında da gerekli tedbirleri alınmamıştır.

Vatandaşlarımız kendi kaderine terk edilmiş haldedir. Bu ülkenin başarılı kurumlarının genlerini bozarak, çalışamaz hale getirilmiştir. Bunlardan biri Kızılay’dır. Çadır üretiminde parmakla gösterilen, dünyanın pek çok ülkesindeki afetzedelerin yardımına koşan Kızılay, kendi depremzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılayamayan duruma gelmiştir. Akp’li vekiller önce bunların hebasını vermelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.