GENEL MERKEZ İSTİFASINI İSTEDİ

GENEL MERKEZ İSTİFASINI İSTEDİ

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı sosyal medya hesabından az önce yaptığı açıklamayla Gerçek Gazetesi'nin haberini doğruladı.

Gerçek Gazetesi / Durmuş Tuna

Uyuşturucu kullandığı ve yakalandığı için işlem yapılan Y.Ç. AK Parti Aydın İl Teşkilatında krize neden oldu. AK Parti Genel Merkezinin de yakından takip ettiği haberimiz nedeniyle Aydın İl Yönetimi ve İl Gençlik Kolları Yönetiminde hareketli saatler yaşanıyor.
İl Başkanı Ömer Özmen'in AK Parti Genel Merkezini bilgilendirdiği ve ilgili kişinin istifasının alınarak, partiyle ilişiğinin kesilmesi istendi.

SİBEL MENDERES GENEL MERKEZİN RADARINDA
İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir'e gereğini yapması için talimat veren İl Başkanı Özmen can sıkıcı gelişme nedeniyle Söke İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Menderes'e tepkili olduğu öğrenildi.
Uyuşturucu skandalını gizleyen ve İl Başkanı Özmen'i bilgilendirmeyen İlçe Başkanı Menderes'in savunmasının isteneceği gelen bilgiler arasında.

GECE YARISI AÇIKLAMA GELDİ
İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Y.Ç.'nin partiyle ilişiğinin kesildiği belirtilen gece yarısı alelacele yapılan açıklamada, "Gerçek Gazetesi'nin 27.03.2021 tarihli haberi üzerine Başkanlığımızca kamuoyunu aydınlatma gereği duyulmuştur. Söz konusu haberde geçen şahsın işlemiş olduğu suç tarafımızca  öğrenildiği gibi istifası alınmış ve partimizle ilişiği kesilmiştir ve ismi geçen şahsın Doğu Bölgesi Koordinatörü olduğu haberi gerçeğe aykırıdır" denildi.

DOĞU BÖLGESİ KOORDİNATÖRÜ OLDUĞUNU YALANLAMA GEREĞİ DUYDULAR
Y.Ç.'nin Doğu Bölgesi Koordinatörü olduğu halde yalanlama gereği duyulması dikkat çekti. 
İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Y.Ç.'nin bu görevini sosyal medya hesabında belirttiği halde İl Gençlik Kolları Başkanı Demir'in yalanlama çalışması şaşırttı.

GÖREV TANIMINI SİLDİ
Y.Ç.'nin açıklama yapıldıktan 30 dakika sonra İl Gençlik Kolları Doğu Bölgesi Koordinatörü olduğunu belirten ifadeyi sildiği görüldü.

5.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.