Gerçek’e ödül yağmuru

Gerçek’e ödül yağmuru

Mizampaj dalında ödül alan Gerçek Gazetesi’nden Nevzat Seçen, Yılmaz Ölmez, Durmuş Tuna, Kazım Er, Zeki Kemiklioğlu, Abdullah Ziya Kabak ödüle layık görüldüler



Gerçek Gazetesi
2008 yılı basın ödülleri sahiplerini buldu. Aydın Valiliği Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü aynı zamanda Aydın Gazeteciler Cemiyeti onur üyesi Şükrü Söylevci başkanlığındaki ödül komisyonu 30"a yakın başvuruyu değerlendirerek, ödüle layık görülen basın mensupları ve kuruluşlarını belirledi.
Buna göre; günlük yerel gazeteler kategorisinde mizanpaj dalında Gerçek Gazetesi bir kez daha ödüle layık görüldü. Köşe yazısı dalında kültür ve sanat sorumlumuz Nevzat Seçen, televizyonlar kategorisinde habercilik dalında genel yayın yönetmenimiz Yılmaz Ölmez ödül alırlarken, Nezir Demirkent özel başarı ödülü bir kez daha gazetemiz sahibi Durmuş Tuna"ya verildi. M. Ali Akkar özel başarı ödülü de gazetemiz yazarlarından Kazım Er, Zeki Kemiklioğlu ve Abdullah Ziya Kabak"a verilmesi uygun görüldü.
Forum Aydın Zeytin Meydanı"nda 12 Haziran 2009 Cuma günü saat 18:00"de ödül plaketleri düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.