Gezginci, ING Bank Müdürlüğüne atandı

Gezginci, ING Bank Müdürlüğüne atandı

Gezginci, ING Bank Müdürlüğüne atandı

Gerçek Gazetesi / Güven ÖLMEZ
Genç ve başarılı banka müdüresi Ülgen Gezginci Atakan, ING Bank Söke Şube Müdürlüğüne atandı.
Ömer Koray Demircan"ın Kuşadası"na tayini çıkması üzerine, Söke İNG Bank Müdürlüğüne Sökeli Ülgen Gezginci Atakan atandı.
Daha önce ING Bank Söke Şubesi"nde bireysel pazarlama yönetmeni olarak görev yapan Gezginci, performansıyla kısa sürede göz doldurarak, müşterileri sıcak karşılaması, samimi gayretleri, uyumlu çalışması, sorun çözücü tutumları ve Söke esnafının, tüccarının ve halkının dilinden kültüründen anlayan yaklaşımlarıyla müşterilerin beğenisini kazanmıştı. Gezginci, başarılı çalışmalarının meyvesi olarak da Söke ING Bank Şube müdürlüğüne atandı. Sökeli Yıldız Lokantası sahibi Mehmet ve Aysun Atakan çiftinin kızı olan Ülgen Gezginci, tekrar Söke"de hemşerilerine hizmet etmekten gurur duyduğunu belirterek, Söke halkına en iyi şekilde hizmet ederek bankacılık konusunda her türlü yardımda bulunacağını ifade etti.
Ülgen Gezginci Kimdir?
1971 yılında Söke"de doğdu. İlk ve orta öğrenimi Söke"de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü"nden de başarı ile mezun olan Gezginci, 1998 yılında ETİ Bank"ta göreve başladı.
Gezginci, 1 yıl önce ING Bank Narlıdere Şubesi"nde müdür olarak görev yapıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.