Girişimcilik eğitimi alan ev hanımı iş hayatına atıldı

Girişimcilik eğitimi alan ev hanımı iş hayatına atıldı

Aydın’ın Efeler ilçesinde KOSGEB’in girişicilik kursunu başarıyla tamamlayan bayan girişimci Nebahat Özcan’a ait işyeri, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz tarafından hizmete açıldı.

KOSGEB Girişimcilik Destek Projesi kapsamında açılan “Girişimcilik” kursunu başarıyla tamamlayan bayan girişimci Nebahat Özcan, “Girişimci” sertifikasını alır alaz iş hayatına atıldı. İstihdama katkı sağlamak için yola çıkan ev hanımı Nebahat Özkan, KESGEB desteğiyle Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesi Kızılay Caddesi üzerindeki kurduğu iş yerini dostlarıyla birlikte dualarla hizmete açtı.
Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi karşısındaki Erzurum’a özgü lezzetlerin Aydınlılarla buluşturulduğu restoran açılışına AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, AYESOB Genel Sekreter Mustafa Çağlayan, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Zafer Alkaya, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Aydın Şubesi Başkanı Abdurrahim Tikbaş, AYMAS Galericiler Sitesi Başkanı Hasan Yoğurçu ve çok sayıda davetli katıldı.
AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, dualar eşliğinde açılışı yapılan MİS Döner adlı işyerinin kurdelesini bayan girişimci Nebahat Özcan ve AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ile birlikte kesti. Daha sonra işyeri çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Öz, bayan girişimci Özcan’ın takdir edilecek bir davranış sergilediğini ifade etti. Nebahat Özcan’ın Aydın ve ülke ekonomisine yaptığı katkının diğer bayanlarla da örnek olmasını dileyen Öz, iş yerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Açılışta kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden işletmeci Nebahat Özcan da, “Erzurum ilimizin meşhur "Yaprak döner ve Kadayıf dolmasını" Aydınlıların damak tadına sunuyoruz. İşyerimizin açılışına katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek, hazırlanan Yaprak Döner ve Kadayıf Dolmasını kendi eliyle davetlilere ikram etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.