Gönlüm Sökespor'un şampiyonluğundan yana

Gönlüm Sökespor'un şampiyonluğundan yana

Gönlüm Sökespor'un şampiyonluğundan yana

Özer ÖNALDI
Gerçek Gazetesi
Urfaspor'da amatör olarak futbol oynadığı 1989 yılında A Gençler Türkiye Milli Takımı"na seçilen ve Türkiye –Romanya maçında oynayan, aynı sezon Sökespor'a gelerek profesyonel futbol yaşantısı başlayan Kemal, şu anda Sağlıkspor'da oynasa da aklı Sökespor"da.
Kaptan Kemal, Sağlıkspor"un şampiyonluk iddiası kalmadığı için gönlünün Sökespor'un şampiyonluğundan yana olduğunu söyledi.
1989-91 sezonunda Sökespor'da oynadığını ardından Türkiye Süper Lig takımlarından Samsunspor'a ve oradan da Ankara Petrolofisi'ne gittiğini söyleyen Kemal, "Kuşadası Gençlikspor'un 3. Lig"den 2. Lig"e yükseldiği sezon da 12 gol atarak Kuşadası'na büyük katkılarım oldu. Profesyonel futbol yaşantım Sökespor'da başladı. Şu anda Sağlıkspor'da oynuyorum. Takımımız 40 puan ile 6. sırada. İlk üç takım arasına girip 3. Lig'e terfi maçlarına kalmak istiyoruz. Sağlıkspor olarak Kuşadası Gençlik karşısına galibiyet için çıkacağız. Sağlıkspor Başkanlarımız, Aydın İl Sağlık Müdürü Mehmet Çobanoğlu ve Aydın İl Sağlık Müdür Yardımcısı Ahmet Özdemir, bize çok yardımcı oluyorlar. Takım içinde uyum sorunumuz yok. Umulmadık maçlarda puanlar kaybederek şampiyonluk yarışından koptuk. Ancak, 3. Lig"e terfi maçlarına katılmamız mümkün. Bu nedenle Sağlıkspor olarak yarın Kuşadası Gençlikspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacağız. Bizim galip gelmemiz hem bize hem de şampiyonluk yarışındaki Sökespor'un çok işine yarayacak. Şampiyonluk yolunda Sökespor'a başarılar dilerim.” dedi.
Gerçek Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Arif Akçay"ın “Gelecek sezon Sökespor"da forma giymek istermisiniz” şeklindeki sorusuna, “İki sezon önce Sökespor'a transferim söz konusu idi ancak bazı yöneticilerimiz uygun görmediler. Gelecek sezon için Sökespor'dan teklifler gelmeye başladı. Gelecek sezon Sökespor'un formasını giymeye hazırım. Evim Söke'de, işim Söke'de, eşim Sökeli, Antrenör diploması olan ağabeyim Mustafa ile Söke'de futbol okulu açmayı da planlıyoruz. Neden Sökespor'da oynamayayım ki!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.