Görev sırası şimdi Sökespor Camiasında

Görev sırası şimdi Sökespor Camiasında

Görev sırası şimdi Sökespor Camiasında

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Ligin son maçında şampiyon adayı Çine Madranspor"u kendi evinde eze eze 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdüren Sökespor"un grubunda en zayıf bütçe ile mücadele ettiği ortaya çıktı.
Şampiyon adaylarından Didimspor, Aydın Belediye, Kuşadası, Çine Madranspor"un bütçesinin çok altında bir ekonomik güçle mücadele veren kırmızı lacivertlilerde futbolcuların ve teknik kadronun öz verili çalışmaları takdir topluyor.
Ligin alt sıralarından tüm olumsuzluklara rağmen inatçı mücadeleleri ile zirveye ortak olan kırmızı lacivertlilerin ciddi anlamda ekonomik krizle karşı karşıya bulundukları ortaya çıktı.
Son haftalarda gerek aldıkları skorla gerekse sergiledikleri yürekli futbol ile rakiplerin canını yakan kırmızı lacivertlilerin 3 lig şansını kullanmaları için camianın maddi desteğine ihtiyacı olduğu öğrenildi.
3. lige çıkacak Sökespor"un kentin sosyal yapısında bir canlılık getirmesinin kaçınılmaz olduğu gerçeği ileri süren camianın önde gelenleri Sökespor"un manevi desteğin yanı sıra maddi desteğe de ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Sökespor"un ekonomik olarak rahat bir konumda olmadığını doğrulayan kulüp Başkanı Sebahattin Candal, “Camia olarak taraftarlarımızla bir çözüm bulabilirsek 3. lige bir adım daha yaklaşacağımıza inanıyorum. Sökespor olarak bu sezonki başarı ile bu günkü yere tesadüfen gelmediğimiz ortada.Teknik kadro ve futbolcularımız üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiler. Şimdi sıra camiada” dedi.
SÖKESPOR"A BİR MÜJDE DE FEDERASYONDAN
Sökespor"un 3. lige yükselmek için döktüğü tere bir destek de futbol federasyonundan geldi. Federasyon bu sezon 3. lige yükselecek olan kulüplerin öncelikle ekonomik durumlarının yanı sıra tesisi ve stat kapasitelerinin profesyonel lig için hazır olmalarını dikkate alacak. 3. lig yükselme sınavında tesisi ve çim sahası olmayan, bütçesi 3. ligi kaldıramayacak takımlar finalde kazansa bile federasyonun tercihi dikkate alınacak. Sökespor"un bu yönüylede hazır olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Sebahattin Candal, “Aydın süper amatör kümede çay ve dereleri geçtik, 3. lige bir adım daha yaklaştık, camia olarak birlik ve beraberlik zamanı. Bu fırsatı değerlendirmemiz lazım” dedi.
Sökespor"un sezon başında yaşadığı fikstür dez avantajını şu anda lehine değiştirdiğini söyleyen antrenör Kerrar Kolcu, “İkinci yarı başladığından bu yana zirvede yer alan ekiplerle yaptığımız bizim için altı şar puanlık maçlardan futbolcularımız yüzlerinin akları ile çıkarak bize galibiyet sevinci yaşattılar. Geride kalan maçlarımızı küçümsememekle beraber kayıpsız geçeceğimizi inanıyorum. Yakaladığımız bu formla şu anda 3. ligde profesyonel ekiplerle başa baş mücadele edecek güçteyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum