GRUP MÜSABAKALARI NAZİLLİ’DE

GRUP MÜSABAKALARI NAZİLLİ’DE

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HENTBOL GRUP MAÇLARI NAZİLLİ’DE

- KULÜPLÜ GENÇLER TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASI GRUP MÜSABAKALARI NAZİLLİ"DE YAPILACAK
Gerçek Gazetesi
Kulüplü Gençler Türkiye Hentbol Şampiyonası Erkekler grubu müsabakalarında Nazilli grup merkezi oldu.
Türkiye Hentbol Şampiyonası için Erkekler grubunda seçilen 4 grup merkezinden birisi Aydın ilinin Nazilli İlçesi oldu. İl birincilerinin katıldığı Türkiye Şampiyonası grup maçlarından Nazilli grubuna katılacak takımlar; Nazilli Belediyesi Spor Kulübü, Manisa Develi Spor Kulübü, İzmir Bornova Belediyesi Spor Kulübü, Isparta ASO Spor Kulübü, Denizli Bozkurt Spor Kulübü, İzmir Kara Gücü Spor Kulübü, Antalya Karatay Lisesi Spor Kulübü ve Afyon E.M.L Spor Kulübü olarak belirlendi.
Aydın ili birincisi olan ve Aydın"ı Kulüplü Gençler Türkiye Hentbol Şampiyonası Grup müsabakalarında temsil edecek olan Nazilli Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Lokman Akkaya yaptığı açıklamasında; “Aydın il birincisi olarak Aydın ilini temsil etmeye hak kazandık. Nazilli Belediyespor Kulübü olarak Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve 1.Lig"de Hentbol branşında başarılar alarak Nazilli"mizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık"ın destekleri ile daha da iyiye gidiyoruz. Grup maçlarının Nazilli"de oynatılması bizim için ve Nazilli için çok büyük bir onurdur. Hentbol Turnuvası grup maçı ilk defa Nazilli"de oynanıyor. Bunu başarmaktan dolayı ayrıca gurur duyuyoruz. Grup müsabakalarında ilk iki takım Türkiye Şampiyonası Finallerine katılmaya hak kazanacak. Biz de bu ilk iki takım arasında olacağız” dedi.
NAZİLLİ BELEDİYESPOR HENTBOL TAKIMI İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
Hentbol 1.Liginde mücadele eden Akkaya, ilk yarı değerlendirmesini de yaparak konuşmasında; “Puan olarak hedefimizin biraz altında tamamladık. O da Aydın PTT Müsabakası ile ilgili. Briz hakem hatalarıyla ve 1 gol farkla kaybetmiştik. Eğer kaybettiğimiz maçı da galibiyetle kapatsaydık hedeflediğimiz noktada olacaktık. Ligin düzenli antrenman yapan takımlarından biriyiz. Oyun anlamında her maçta oyun yeteneğimizin üstüne koyarak oynadık. Her maçtan tecrübe kazanarak çıktık. Her maçta kazanacak gol sayısını üretmeyi başardık, ancak fiziksel yetersizliğimizden kaynaklanan savunma zaaflarından dolayı çok kolay goller yiyerek kaybettiğimiz maçlar oldu. Takımızın kadrosunda bulunan 16 oyuncudan 9"u gençler kategorisinde (1990-1991 doğumlu) , 5"i yıldızlar kategorisinde (1993-1994 doğumlu) olması sebebiyle 1.Lig C Grubunun gelecek vaat eden yegane takımı olarak gösteriliyoruz” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.