GÜLEN ADAM MÜLAKATI DEĞERLENDİRDİ

GÜLEN ADAM MÜLAKATI DEĞERLENDİRDİ

Yavuz: Aydın coğrafyasında yaşayan herkesi kardeşim gibi kucaklayarak bütün gücümle çalışacağımın bilinmesini istiyorum

Gerçek Gazetesi / (Yazan) Mesut ARSLAN

30 Mart yerel seçimlerde Söke Belediye Başkan Adayı olan, Mimar Otomotiv, Mimar Sigorta, Yavuz Kuyumculuk, Egemed Hastaneleri, Karya İnşaat ve Sötek'in içinde yer aldığı Yavuz Gurubun yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte olan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı işadamı Metin YAVUZ, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimi öncesinde, milletvekillerini belirlemede önemli bir aşama olan ve AK PARTİ Genel Merkezinde gerçekleştirilen mülakat çalışmalarını değerlendirdi.
Yavuz, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Beşir ATALAY'ın yanı sıra süpriz bir şekilde komisyona katılan Başbakan Yardımcımız Sn. Yalçın Akdoğan başkanlığındaki, MKYK üyelerimiz İstanbul Milletvekili Sn. Betül Birer ve Konya Milletvekilimiz Sn. Mustafa Akiş ile birlikte TBMM KİT Komisyonu Başkanı Kütahya Milletvekilimiz Sn. Hasan Fehmi Kinay'dan oluşan komisyonda, Milletvekili Aday Adayları ile ilgili gerçekleştirilen mülakatlarla milletvekilliği adaylığı sürecinde önemli bir adım atılmış oldu. Gerçekleştirilen görüşme sürecinde AK Parti vizyonu ile genel seçimlerde adaylık görevine talip olanların değerlendirildiği ortamda yapılan mülakatlar gayet güzel geçti. Mülakat değerlendirmesi sonrasında, Aydın milletvekilleri seçiminde, önemli ve değerli niteliklere sahip aday adayı arkadaşlarımızdan Milletvekili adaylarının yer aldığı güzel bir sıralama oluşacağına inanıyorum.” dedi. 
Aday adaylığına niçin başvuruda bulunduğuna da değinen Yavuz, “Ankara'da, Aydın ilimizin sorunları ve çözüm yolları konusunda, Aydın'lıların sesi olacak vekillerin olması gerektiğinin bilincindeyim. İlimizi her daim bir adım daha da ileriye taşıyacak projelerin çalışması içersinde yer alıp, halka hizmet gayesiyle çıktığım bu yolda, ilimizi temsil edecek ekipte eğerki yer alırsam, tüm Aydın coğrafyasında yaşayan herkesi kardeşim gibi kucaklayarak bütün gücümle çalışacağımın bilinmesini istiyorum. Mülakatlara girerken Niyetimiz Hâyır'dı. İnşallah akıbetimizde Hâyır olur. Bilinmesini isterim ki, doğduğum ve doyduğum memleketim olan Aydın'ıma hizmet noktasında, tarafıma bu kutsal görevin verilmesi halinde, görevi en iyi şekilde değerlendirmek benim boynumun borcu olacaktır. Mülakat değerlendirmesinde bulunan değerli komisyon başkanımız AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Beşir Atalay ve Başbakan Yardımcımız Sn. Yalçın Akdoğan beyefendiler başta olmak üzere diğer değerli üyelerimize; yakın ilgi göstermelerinden dolayı rahat bir ortamda mülakatın olumlu geçmesini sağladıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mevcut aday adayı arkadaşlarımızla birlikte Aydın’ı hak ettiği yere taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Sonucun tüm ülkemize ve Aydın’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.