GÜLLÜBAHÇE MUHTARINDAN TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR

GÜLLÜBAHÇE MUHTARINDAN TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin corona virüsüne karşı mücadelesi devam ediyor.

Belediye otobüslerinden, terminallere kadar dezenfeksiyon çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren büyükşehir belediyesinin bu çalışması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.  Yenidoğan minibüslerini ve durağının ilaçlanması sonrası konuşan Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam, başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilaçlama ekibine teşekkür etti. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı saran corona virüsüne karşı aldığı önlemlerini artırarak devam ettiriyor. Bu kapsamda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı doğrultusunda ilk olarak otobüs terminalleri, şehir içi otobüsleri, duraklar ve belediye binalarından başladığı dezenfeksiyon çalışmalarına gelen talepler doğrultusunda sürdürüyor.
Büyükşehir belediyesi ilaçlama ekipleri son olarak Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam’ın talebi üzerine Yenidoğan minbüslerini ve durağını ilaçladı. 

Güllübahçe Muhtarı Çam, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak bir telefonu ile ilaçlama ekiplerini gönderen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, yolcuların artık gönül rahatlığı ile ulaşımlarını sağlayabileceklerini duyurdu. Çam,” Emeği geçen başta büyükşehir başkanımız Özlem Çerçioğlu ve  ilaçlama ekibine teşekkür ederiz.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.