Gümüştaş Operasyonu tamamlandı

Gümüştaş Operasyonu tamamlandı

Gümüştaş Operasyonu tamamlandıAYDIN VE DENİZLİ'DE FAALİYET GÖSTEREN 23 KİŞİLİK UYUŞTURUCU ŞEBEKESİNİN 16 ÜYESİ TUTUKLANDI

Gerçek Gazetesi
Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin, Aydın ve Denizli illeri ve bazı ilçelerde düzenledikleri ''Gümüştaş'' kod adlı uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan 23 kişiden 16'sı tutuklandı. Kuyucak İlçe Merkezli Aydın ve Denizli illerinde 23 ayrı merkeze eş zamanlı yapılan baskın sonucu gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki sorgulamaları dün akşam saatlerinde tamamlandı. Geniş güvenlik önlemleri altında Kuyucak Adliyesi'ne sevk edilen 23 zanlıdan 16'sı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bilindiği gibi, değişik ihbarları değerlendiren jandarma ekipleri, Aydın'ın Kuyucak, Buharkent ve Nazilli ile Denizli ilinin Sarayköy ve Çameli ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen kişileri takibe aldı. Bu kişilere ait daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak düzenledikleri operasyonlarda, teşekkül halinde uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptıkları gerekçesiyle 23 şüpheli gözaltına alınmıştı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 3 kilo 196 gram kubar esrar maddesi, 381 gram kenevir tohumu, 1adet av tüfeği, 3 adet kuru sıkı tabanca, 16 adet cep telefonu ve 17 adet sim kart ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.