Günay ve Bütün Ailelerinin mutlu günü

Günay ve Bütün Ailelerinin mutlu günü

Günay ve Bütün Ailelerinin mutlu günü


█ Gerçek Gazetesi
Hamdi AKGÜL
Sökeli Bütün Ailesinin Almanya'nın Bonn şehrinde yönetici olarak görev yapan oğulları Endüstri Mühendisi Asil ile İzmirli Günay Ailesinin eğitimini Almanya'da tamamlayan kızları Telekominikasyon ve Haberleşme Mühendisi Beril; Kuşadası Pine Bay Otelde yapılan düğünle evlendiler.
Avukat Nilgün Özbaşlı Bütün ve emekli matematik öğretmeni Ümit Bütün'ün oğulları Asil Bütün ile İzmir DSİ"nden emekli mühendis Kemal Günay ve banka müdürü Sevtap Günay"ın kızları Beril Günay Kuşadası Pine Bay otelinde büyük çoğunluğu yurt dışından gelen konuklar olmak üzere 400 kişilik davetli gurubunun katıldığı görkemli bir düğün ile dünyaevine girdiler. Düğünde canlı müzik olarak İzmir Devlet Senfoni Orkestrası elemanlarından Akgün Çavuş sahne aldı. Mezdeke grubunun modern dansları ve havai fişek gösterileri düğüne renk kattı.
Aydın Fen Lisesinden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinin yanında İngiltere Lanchester Üniversitesinden Lojistik mastere yapan damat Asil Bütün'ün DHL"nin Bonn şehrindeki biriminde müdür olarak görev yaptığı öğrenilirken; gelin Beril hanım da, İzmir Anadolu Lisesi mezunu ve yüksek eğitimini Münih Teknik Üniversitesi Telekominikasyon ve Haberleşme mühendisi olarak tamamladı. Gelin Beril Günay ile damat Asil Bütün"ün DHL"nin Leipzig ve Bonn birimindeki üst düzey yöneticilerinin de hazır bulunduğu düğünde, damadın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşı Söke eski Belediye Başkanlarından İbrahim Adalı"nın oğlu Emrah Adalı, gelinin nikah şahitliğini de arkadaşı Selen Kılınç yaptılar.Hakkı Tosyalı"nın hazırladığı damatlık ve İzmirli modacı Ertan Kayıtken imzalı gelinlik ile çiftler çok şıktı.
Balayını Hindistan Adalarında geçirecek olan yeni evliler, evilik hazırlıkları için tatillerini geçirdikleri Söke'den ayrıldılar, Beril ve Asil Bütün çifti görevleri gereği yaşamlarını Almanya'da sürdürecekler. SGenç evlilere mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.