GÜNDEM OTUZ BEŞ ADLI SİTEYE, BAŞKAN TUNCEL’DEN TOKAT GİBİ CEVAP

GÜNDEM OTUZ BEŞ ADLI SİTEYE, BAŞKAN TUNCEL’DEN TOKAT GİBİ CEVAP

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel son günlerde gündemde olan otoparkın eski zirai donatım depoları alanına yapılacağı ile ilgili bilgilendirmenin yanlış olduğunu Söke Belediyesi'nin sosyal medya hesabından duyurdu.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel internet üzerinden yayın yapan Gündem 35 isimli haber sitesinin otoparkın eski zirai donatım depoları alanına yapılacağı ile ilgili bilgilendirmenin yanlış olduğunu vurguladı. Basına ve kamuoyuna duyuru Söke Belediyesinin sosyal medya hesabından yapıldı. Açıklamada 'Gündem 35 adlı sitenin haberine cevabımızdır' şeklinde ifadesi kullanıldı. Basın Açıklaması aynen şöyle: 

 

Başkanımız Levent Tuncel’in son dönemde özellikle sosyal medyada yer alan, otoparkın eski zirai donatım depoları alanına yapılacağı ile ilgili bilgilendirmenin yanlış olduğunu vurgulayan açıklaması bazı kesimlerce çarpıtılmaktadır.

Başkanımız Levent Tuncel açıklamasında otopark yapılacak alan için eski zirai donatım depoları alanının Söke Belediyesi’nin planlamalarında yer almadığını açıkça belirtmiştir. Bu durum zirai donatım depolarının Söke’nin en işlek caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi’nde olması ile alanın yanında Tren Garı ve çevresi gibi tarihi dokunun bulunmasından kaynaklı teknik düşüncedendir.

“Gündem35” adlı internet sitesinde, “Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na isyan” başlığı ile verilen haber, uyum içinde çalışan iki belediyenin çalışmalarına gölge düşürmeye çalışma çabasından başka bir şey değildir. Ancak güneş balçıkla sıvanmaz.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, hafta içinde belediyemizi ziyaretinde Başkanımız Levent Tuncel’e otopark alanı için “siz nereye isterseniz, ben oraya otopark yaparım” sözünü açık ve net bir biçimde ifade etmiştir.

Konuyla ilgili gerek Söke Belediyesi, gerekse Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve teknik personeli çalışma yapmaktadır. Uygun alanlar belirlendiğinde otopark alanı yapım çalışmalarına başlanacaktır.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; Söke’nin hak ettiği ve hasretle beklediği projeleri hayata geçirmek için çalışmaktadır. Bu uyumlu ve dayanışma içerisindeki çalışmaları karartmaya, itibarsızlaştırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.