GÜNDÜZ: DEVLET GELENEĞİMİZDE BÖYLE BİR TUTUM YOK

GÜNDÜZ: DEVLET GELENEĞİMİZDE BÖYLE BİR TUTUM YOK

Gündüz, "Biz de CHP Söke ilçe Örgütü olarak; Aydın milletvekili adaylarımız, Söke muhtarlarımız ve kaymakamlık bürokratları ile bir toplantı arzu ediyoruz." dedi.

Gerçek Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, AK Parti Söke İlçe Başkanlığı'nın Söke Kaymakamlığı'nı siyasi bir toplantı nedeniyle kullanmasını eleştirdi. "Bugün Söke'de yaşanılan AKP siyasetinin çirkin yüzüdür." diyen Hüseyin Gündüz, "Şanlıurfa Milletvekili sayın Zeynep Karahan Uslu'nun Söke'ye yaptığı ziyaret programı Söke Kaymakamlığı tarafından organize edildiği bizzat AKP Söke İlçe başkanı Fatih Gürer tarafından basın mensuplarına belirtilmiştir. Sayın Kaymakamın basın mensuplarının ısrarla toplantı salonunu terk etmelerini istemesi AKP Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'in söylemini doğrulamaktadır." dedi.

Devlet geleneğinde böyle bir şey olmaması gerektiğini belirten Hüseyin Gündüz, "Bizim Devlet geleneğimizde, Söke İlçe Kaymakamının görevleri arasında siyasi toplantıları organize etmek var mıdır? AKP Şanlıurfa Milletvekili için Söke muhtarlarına yapılan çağrı diğer siyasi partilerin milletvekilleri için de yapılacak mıdır? Biz de CHP Söke ilçe Örgütü olarak; Aydın milletvekili adaylarımız, Söke muhtarlarımız ve kaymakamlık bürokratları ile bir toplantı arzu ediyoruz. Bizim toplantımız basına açık olabilir. Söke'de yaşanan bu uygunsuz gelişmeleri CHP Söke Ilçe Örgütü olarak yakınen takip ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.