Gündüz köpük ve deniz, akşam konser!

Gündüz köpük ve deniz, akşam konser!

Gündüz köpük ve deniz, akşam konser!

Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ
“Güzelçamlı Panionia Festivali, Kültür, Sanat, Deniz Etkinlikleri” kapsamında plaj voleybolu düzenlendi, turnuvanın sonunda hem oyuncular, hem de güneşin altında kavrulan izleyiciler kızgın kumların üzerinde önce köpük partisi yaptı, ardından kendilerini denize attı.
Sıcaklığın gölgede 38, güneşin altında 40 dereceyi aştığı Kuşadası"nda sahillerde cıvıl cıvıldı. Sıcaktan bunalan kendisini denize atarken, voleybol turnuvasını izleyen tatilciler de sıcağın ateşini köpük altında ve denizde söndürdüler. Gündüz denize giren tatilciler akşamda Güzelçamlı stadında düzenlenen festival konseri ile gecenin geç saatlerine kadar eğlenme olanağı buldular.
Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel festival etkinlikleri kapsamında dolu dolu bir hafta geçirdiklerini söylerken, daha sonra sahneyi sanatçılar aldı.
Festival konserini 12 bin dolayında tatilci izlerken, sahneye ilk çıkan isim pop şarkıcısı Gözde oldu. 1 saat sahnede kalan Gözde genç hayranlarına hitap etti.
Gözde"nin ardından bu kez sahneye Türk Sanat Müziği sanatçısı Mehmet Şafak ve Emel Taşçıoğlu çıktı. Sanatçılar şarkılarının çoğunluğunu sahneden inerek halkın içerisine girerek söylediler.
Festival konseri havai fişek gösterileri ile renklenirken gecenin finalinde sahneye genç popçu Eylem çıktı. Eylem"de saat 23.30"da sahneye çıktı ve hayranlarının isteğini kırmadı ve konserini gece 01.30"a kadar uzattı. Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel ve Belediye Meclis Üyeleri tüm sanatçılara çiçek ve günün anısına plaket verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.