GÜNDÜZ: LİSTELERİ KONTROL ETMEYİ UNUTMAYIN

GÜNDÜZ: LİSTELERİ KONTROL ETMEYİ UNUTMAYIN

Üye listeleri Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü'nde de askıya çıkarıldı.

Gerçek Gazetesi / Reyhan KAYA
CHP Genel Merkezi tarafından 20 Haziran'da başlatılan kurultay takvimi devam ederken, partiye kayıtlı üyelerin listeleri Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü'nde de askıya çıkarıldı.
CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, “Parti Genel Merkezi’miz Söke İlçe Örgütü’ne kayıtlı 3217 üyemizin kaydını onaylamış olup, delege seçimlerinde bu üyelerimiz seçme ve seçilme haklarını kullanacaklardır” dedi.
Kurultay süreci hakkında bilgiler veren CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, "CHP Genel Merkezi'nce onaylanarak gönderilen partimize kayıtlı kişilerin isim listeleri 28 Haziran'da parti ilçe merkezimizde askıya çıkarılmış olup, 3 Ağustos günü mesai bitimine kadar askıda kalacak ondan sonra da ilçe yönetim kurulumuzun belirlediği şekilde mahallelerde ön seçim ve kurultay delegeleri seçim süreci başlayacaktır. Partimize kayıtlı tüm üyeleri partimize gelerek listelerde isimlerinin bulunup bulunmadığını kontrol etmeye davet ediyorum. İtiraz süresi de 3 Ağustos'ta dolacaktır" dedi.
CHP Genel Merkezi'nce belirlenen krultay takvimine göre; CHP’de Türkiye çapında 15 Ağustos-6 Eylül 2015 tarihi itibariyle muhtarlık bölgelerinde ilçe kongre delegelerinin ve ön seçim delegelerinin belirlenmesi için seçimler yapılacak. 28 Eylül-25 Ekim 2015 tarihleri arasında ilçe kongreleri, 11-29 Kasım 2015 tarihleri arasında İl Kongreleri tamamlanacak.
İl kongrelerinin tamamlanmasının ardından, CHP Genel Merkezi’nce belirlenecek bir tarihte de parti kurultayı yapılacak. Büyük kurultayda Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ve Genel Başkan seçimi yapılacak.
15 Ağustos Muhtarlık Bölgesi önseçim ve kongre delegelerinin seçimlerinin başlaması 28 Eylül'de Türkiye çapında ilçe kongreleri başlayıp, 25 Ekim'e kadar tamamlanacak. İl kongreleri ise 11-29 Kasım tarihleri arasında tamamlanacak. Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu'nun belirlediği tarihte de CHP'nin büyük kurultayı yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.