Güne daha iyi başlamanızı sağlayan 5 uygulama

Güne daha iyi başlamanızı sağlayan 5 uygulama

Güne daha iyi başlamanızı sağlayan 5 uygulama

Güne daha iyi başlayabilmek, daha kolay uyanabilmek, yataktan daha kolay kalkabilmek, daha enerjik ve daha güleryüzlü olabilmek için herkesin kendine göre uyguladığı bazı yöntemleri var.

Akıllı telefon kullanıcıları iyi bilirler ki akıllı telefon uygulamaları, hayatınızı düzene sokmanın yanı sıra, mobil cihazları gerçek birer dost haline getirmek üzere. Diyet uzmanlığından evcil hayvanları oyalamaya, çocuklardan, yetişkin hobilerine kadar pek çok alanda yardıma koşan bu kullanıcı dostu uygulamalar, artık sabah rutinlerinize de el atmaya başlıyor.

 

Size daha aydınlık daha enerjik sabahlar, günün geri kalan kısmına iyi başlamanız için motivasyonlar sunmaya odaklı bu uygulamalara bir göz atalım:

HabitClock

HabitClock, zaman yönetimi konusunda sorun yaşayanlar için ideal. Alarmınızı iptal ettikten sonra, uygulamada yer alan listeye eklediğiniz rutinlerinizle ilgili maddeler size hatırlatılmaya başlıyor. Diğer kullanıcıların sabah alışkanlıkları hakkında bilgiler de uygulamada yer alıyor.

habitclock

 

Alarmy

Alarmy belki biraz sinir bozucu bir uygulama olabilir. Ama uyanma konusunda sorun yaşıyorsanız bu uygulama sizin için kesin bir çözüm olabilir. Bu uygulamayı kullanmak için bir objenin fotoğrafına ihtiyacınız var.(Bu obje abajurunuz, evdeki bir biblo olabilir). Sabah siz bu fotoğrafı tekrar çekip uygulamaya yükleyene kadar alarm sizi rahatsız etmeye devam ediyor.

alarmy

 

Simple Stretching Exercises

Simple Stretching Exercises, gibi bir uygulama kullanarak esneme hareketleriyle güne başlamak hiç de fena fikir değil. Özellikle güne enerjik başlamak isteyenler için ideal bir yöntem. Simple Streching Exercises ile basit esneme hareketlerini görebilir, bunları siz de uygulayabilirsiniz.

streching

 

Calm

Akıllı telefonunuzu meditasyon için kullanmak ister misiniz? Calm, yeni başlayanlar için meditasyon konusunda oldukça başarılı bir uygulama. Meditasyon seansları konusunda rehberlik de eden Calm, güne huzur ve dinginlikle başlamanızı sağlayacak.

calm

 

Solar

Sabah yataktan kalkmadan önce, nasıl bir güne uyandığınızı belki de bilmek istersiniz. Havayı ve sıcaklık derecesini görmek için tasarlanmış Solar ile henüz siz yataktan kalkmadan o gün ne giyebileceğiniz konusunda bir fikir oluşturmak artık mümkün.

solar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.