Güneş panelli yeni kademe binası projesi hayata geçiyor

Güneş panelli yeni kademe binası projesi hayata geçiyor

Güneş panelli yeni kademe binası projesi hayata geçiyor

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ilçenin değişen ve gelişen marka bir kent olması adına ‘Güneş Panelli Yeni Kademe Binası ‘ projesini hayata geçiriyor.
Germencik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek proje ile ilgili açıklama yapan Başkan Akın, daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını belirterek; “En geç 2 yıl içerisinde Germencik’te eğitim ve öğretime başlayacak olan Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun Germencik’te eski kademe binası yerine inşa edilmesiyle, ihtiyaç doğan yeni kademe binası hazırlıklarına başladık. 1 ay içerinde tamamlanması planlanan güneş panelli yeni kademe binası, bugünlerde sıkça konuşulan yenilebilir enerji kaynağı uygulamalarının oldukça popüler olan bir çeşidi. Hemen her alanda kullanılabilen; güneş enerjisi gerek çevreci olması, gerekse ucuz işletme maliyeti sebebiyle tercih edilen elektrik üretme yöntemlerinden biri haline gelmiştir. Bu sebeple tercih ettiğimiz yeni güneş panelli kademe binamızdan elde edilecek elektrik enerjisinden faydalanacak olan taş ocağı tesisimiz de buraya taşınacak” dedi.
Projenin özelliklerine değinen Başkan Akın, “Belediyeye ait bütün araçların bakım ve onarımının da yapılabileceği 17 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yeni kademe binası 200 araç kapasitesine sahip olacak. Bakım ve tamir işlerini yapan tüm işçilerimizin toplanma ve dinlenme merkezi haline gelecek binada, malzeme depoları, idari odalar ve toplantı salonu, soyunma odaları bulunacak. İşçilerimizin çalışma koşullarının iyileşeceği dolayısıyla verimin de artacağı, modern ve teknik farklılıklara sahip olan tesisimiz yol güzergâhı üzerinde olması sebebiyle ulaşımı kolay olacak. Bu bağlamda tesisimizin Belediyemize ve Germencik’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.