GÜNLER ÖNCESİNDEN AKP KADROLAŞMASINI BAŞLATMIŞ

GÜNLER ÖNCESİNDEN AKP KADROLAŞMASINI BAŞLATMIŞ

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın İyi Parti'den istifa ederek AKP'ye geçmesinin altında yatan gerçek merak edilirken, günler öncesinden AKP kadrolaşması başlatmış.

Gerçek Gazetesi / Durmuş Tuna
İyi Partili Nazilli Belediye Başkanı Özcan'ın AKP'ye katılmadan günler önce AKP Aydın Milletvekillerinin bir dediğini ikiletmediği ortaya çıktı.
AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un talebini de geri çevirmediği öğrenilen Başkan Özcan'ın AKP’ye geçmeden 20 gün önce AKP kadrolaşması başlattığı anlaşıldı.

METİN YAVUZ İSTEMİŞ KÜRŞAT İSTEĞİ YERİNE GETİRMİŞ
Başkan Özcan'ın Nazilli Belediyesi İmar Müdürlüğüne Metin Yavuz’un danışmanı olarak bilinen Yaşar İnce’nin oğlunun nişanlısı Buse Varol'u işbaşı yaptırdığı öğrenildi. Danışman gelini Buse Varol’un günler öncesinden işbaşı yaptırılması AKP kadrolaşması olarak değerlendirildi.

ÖZCAN YALANLAMADI
Metin Yavuz kantenjanından bir kişinin daha Buse Varol gibi İmar Müdürlüğünde işbaşı yaptırıldığı iddia ediliyor. Başkan Özcan kendisine telefonla ulaşan bir basın mensubuyla yaptığı görüşmede iddiayı yalanlamadığı ancak açıklama yapmaktan kaçındığı öğrenildi.

KADROLAŞMA KONUSUNDA SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ
AKP kadrolaşması konusunda sessizliğe bürünen Başkan Özcan'ın AKP'ye katılmadan günler önce AKP Aydın Milletvekillerinin her dediğini yerine getirdiği Buse Varol'un 11 Kasım tarihinde Nazilli Belediyesinde işbaşı yapmasıyla tescillenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.