Güvenlik halatı koptu, metrelerce yüksekten yere çakıldı.

Güvenlik halatı koptu, metrelerce yüksekten yere çakıldı.

Güvenlik halatı kopunca 28 yaşındaki genç feci ekilde hayatını kaybetti

Aydın Denizli ve Muğla İllerinde elektrik dağıtım hizmeti veren AYDEM’e bağlı olarak çalışan bir işçi dün akşam saatlerinde tamir için çıktığı elektrik direğinden düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. 28 Yaşındaki Nazmi Özkaya’nın ölümü herkesi üzerken AYDEM olayın duyulmaması için taziye mesajı bile yayınlamadı. Çineli genç köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Olay akşam saatlerinde Ortaklar’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre OSB alanında yüksek gerilim hattı direğinde bakım onarım çalışması yapan AYDEM çalışanı Nazmi Özkaya, çalışma yaptığı sırada güvenlik halatının kopması sonucu metrelerce yüksekten yere çakıldı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri talihsiz gencin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.
Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından ceset otopsi için Germencik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acı haberi alan Nazmi Özkaya’nın yakınları adeta yıkılırken, otopsinin ardından Çine Saraçlar Köyü’ne götürülen Nazmi Özkaya burada toprağa verildi.
Her konuda duyuru ve açıklama yapan firmanın olayın duyulmaması için kendi sitesinde bile taziye mesajı yayınlamaması dikkat çekti. Nazmi Özkaya’nın sanki yaşanacakları hissedercesine sosyal paylaşım sitesindeki hesabından son paylaşımı da “Ne kimseyi bilerek kır, ne de haksızlık et. Sadece sana verilen değerin karşılığına dikkat et…” oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.