Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü,

Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü,

Demokrat Parti’nin teklifini geri çevirmişti


Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek (haber)
Kuşadası"na bağlı Güzelçamlı beldesinin Anavatan Partili Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, 25 Ağustos Cumartesi akşamı Güzelçamlı Demokrasi meydanında düzenlenen bir törenle partisinden istifa edip, AKP saflarına katılınca Anap"ın Aydın"daki tek kalesi de düşmüş oldu.
Yapılan 28 Mart 2004 yerel seçimlerine Anavatan partisi çatısı altında giren Bayram Bayaözlü, sandıktan 5. kez zaferle çıkarak hem 1992 yılından bu yana sürdürdüğü başkanlığı kaptırmamış, hem de Anap"ın Aydın"da tek kalesi olarak öne çıkmıştı. Beldesine muhtarlık dâhil 35 yıldır hizmet üreten Bayaözlü, partisinden buruk bir şekilde ayrıldığını da itiraf etmeden geçmedi.
Bayaözlü, ”ANAP çatısı altında beldeme 14 yıl hizmet ettim. Fakat Anavatan Partisinde 1992 yılında başlayan çözülme, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde çıkmaza girmiştir. Başında genel başkanı dahi olmayan Anap artık misyonunu yitirmiştir. Ak Parti"nin değerli milletvekilleri ve Bakanımız Güzelçamlı"ya hiçbir zaman için üvey evlat gözüyle bakmamışlardır. Son 5 yıldır ne zaman Ankara"ya gittiysem hep kapıda karşılandım. Bundan böyle AKP çatısı altında beldeme hizmet üretmek için çaba sarf edeceğim” dedi.
DP TEKLiFiNi GERi ÇEViRMiŞTi!
Anavatan Partisi"nde önce Yüksel Yalova, ardından da Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler istifa edip Demokrat Parti saflarına katılmışlardı. Ardından da DP Genel Başkanı Mehmet Ağar"dan Bayaözlü"ye bizzat teklif yapılmış ve Başkan Bayaözlü teklife sıcak bakmamıştı.
Bayaözlü, ”Bitti” denilen Anavatan partisinden kopmamış ve 2004 seçimlerinden zaferle çıkmıştı. Bayaözlü sandıktan zaferle çıkmakla kalmayıp, Anavatan Partisi"nin Aydındaki tek belediye başkanı olma unvanına da sahip olmuştu.
BAYAÖZLÜ"YE,
”PARTiLER ÜSTÜ ”
ÖVGÜSÜ!
Güzelçamlı"nın son 35 yıldır geleceğine yön veren Belediye Başkanı Bayaözlü, belde halkı tarafından da sevilip sayılıyor. AKP saflarına katılan Bayaözlü"ye tam destek veren büyük çoğunluk, ”Başkanımız bir yana, siyasi partiler bir yana. Biz Bayaözlü"nün dürüst ve çalışkanlığına oy veriyoruz. Bayram başkanımız bir ağabey, bir baba, bir kardeş sıcaklığıyla belde halkına yaklaşmış ve hiç kimseyi çözümsüz olarak geriye çevirmemiştir. AKP çatısı altında beldemize büyük projeler üreteceğine inandığımız başkanımız, 2009 seçimlerine bağımsız dahi girse sandıktan yine zaferle çıkacağına inancımız sonsuz” diyerek Bayaözlü"ye tam destek verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.