Güzelçamlı festival etkinlikleri başladı

Güzelçamlı festival etkinlikleri başladı

Güzelçamlı festival etkinlikleri başladı

Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ
Kuşadası İlçesine bağlı Güzelçamlı Beldesi bu yıl 19."su düzenlenen, ”Güzelçamlı Geleneksel Panıonıa Festivali ve Kültür, Sanat Deniz Şenlikleri” ile dolu dolu bir hafta geçirecek. Festival etkinlikleri 18 Temmuz Pazartesi günü başladı, 23 Temmuz Cumartesi akşamı Festival Konseri ile sona erecek. Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel gazetemiz aracılığıyla etkinlikler için Aydın halkını açık davette bulundu. 18 Temmuz tarihinde panayır ve sergi etkinlikleriyle başlayan etkinlikler beldeye büyük canlılık kazandırdı.
Bir yanda dünya harikası Milli Parkı ve nemsiz havası, bir yanda masmavi denizi ile Ege"nin gözde turizm kentlerinin başında gelen Güzelçamlı, 23 Temmuz tarihine kadar festival coşkusu yaşayacak. Ancak Güzelçamlı"yı ziyaret etmenin alternatiflerinin oldukça fazla olduğunu söyleyen başkan Yüksel, ”Güzelçamlı"da hem festival, hem de mavi yolculuk keyfi yaşamak isteyen tatilciler için bulunmaz bir fırsat. Güzelçamlı"da her gün mavi tur var. Gündüz mavi tur, akşam da etkinlik keyfi yaşamak isteyen tatilciler mutlaka Güzelçamlı"yı tercih etmelidirler. Güzelçamlı Belediyesi olarak sahil bölgesinde de yeni düzenlemeler yaptık ve Panıonıa Parkımızı hizmete açtık. Yine akşamları cıvıl cıvıl olan Panıonıa alışveriş merkezimizde bölgenin çekim merkezi oldu. Beldemizde seyyar dönemi kapandı. Yeni düzenleme hem esnafımız ham de tatilcilerimizi memnun etti” dedi.
ETKİNLİKLER DEVAM
EDİYOR…
18 Temmuz tarihinde başlayan etkinlikler çerçevesinde 20 Temmuz Çarşamba günü Yerel Ürünler ve El Sanatları Sergisi, Geçmişe Saygı Fotoğraf Sergisi, Plaj Voleybolu Şampiyonası, 3 Altın Zar Tavla Şampiyonası, yerel ve amatör müzik dinletileri yer alacak.
21 Temmuz Perşembe günü sergi ziyaretçilere açık kalacak, Palaj voleybolu ve Altın Zar Tavla Şampiyonası ile yerel ve amatör Müzik Dinletiler devam edecek.
FESTİVAL KORTEJİ 22 TEMMUZ CUMA GÜN܅
Haftaya yayılmış olan festival etkinlikleri 22 Temmuz Cuma günü Festival Korteji ile iyice hareketlenecek. Saat 17.00"de Özer Türk Caddesi üzerinde oluşturulacak kortej, Demokrasi Meydanına kadar yürüyecek ve Atatürk Anıtı"na çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Buradaki konuşmalar, halk oyunları ekiplerinin gösteriler ve gecede Zeus Güzeli seçilecek. Yer ise Tafana disko ve saat 23.00.
23 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ FİNAL KONSERİ
Festival etkinlikleri 23 Temmuz Cumartesi akşamı Güzelçamlı stadyumunda düzenlenecek konserle sona erecek. Konseri Güler sunacak ve sırayla Fantazi müzikte Gözde, Türk Sanat Müziğinde Ahmet Şafak, Türk Halk Müziğinde Emel Taşçıoğlu ve Pop müzik sanatçısı Eylem konser verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.