Güzelçamlı’da festival coşkusu son kez mi yaşanıyor?

Güzelçamlı’da festival coşkusu son kez mi yaşanıyor?

Güzelçamlı’da festival coşkusu son kez mi yaşanıyor?


█Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ
Yerel ürünler ve el sanatları sergisinden nostaljik fotoğraf sergisine, Zeus güzellik yarışmasından geleneksel sünnet şölenine Güzelçamlı Beldesi dolu dolu 6 gün geçirmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı Özkal Yüksel hazırlıkların tamamlandığını ve yurt dışından da konuklarının olacağını söyledi.
Güzelçamlı"da festival coşkusu 19 Ağustos Pazartesi günü pazar yeri ziyareti ve yerel ürünler, el sanatları sergisi ile başlayacak. 23 Ağustos Cuma gününe kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek festival cuma günü kortej yürüyüşü ile hız kazanacak.
Belediye Başkanı Yüksel, ”Saat 17.00"de Özer Türk caddesinde oluşturacağımız festival korteji Demokrasi meydanına ulaşacak ve açılış töreni ile protokol konuşmaları yapılacak. Aynı günün akşamında Zeus Güzellik Yarışması ve Disco Show gösterisi Clup Tafana Disco"da gerçekleştirilecek ve program saat 23.00"te başlayacak. Bir gün öncesinde de geleneksel sünnet şölenimiz var. Festival finalimiz 24 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek. Gündüz Plaj Voleybolu Turnuvası Final karşılaşması ve madalya töreni ile köpük partisi saat 17.00"de Panion Plajında gerçekleştirilecek. Gecesinde ise Güzelçamlı stadyumunda Grup Yol ve Göksel konseri havai fişek gösterileri altında gerçekleştirilecek. Ben başta Güzelçamlı halkımız olmak üzere tüm Aydınlı hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.
Peki; Geleneksel festival son kez mi düzenlenecek? Zira Mart 2014 yerel seçimlerinde Aydın bütünşehir, belde ve köylerde mahalleye dönüşecek. Buna bağlı olarakta yaz nüfusu 150 bine dayanan Güzelçamlı"nın mahalleye dönüşecek olması, hizmetlerin aksaması anlamında şimdiden kafalarda soru işaretleri yaratıyor. Fakat Kuşadası Belediye Başkanı Mehmet Esat Altungün"ün meclis üyeliği kontenjanından Belediye Başkanı Özkal Yüksel"i meclise taşıması ve seçilmesi halinde Güzelçamlı-Davutlar mahallelerinden sorumlu Başkan yardımcısı görevine getirmesi, her iki belde de hizmetlerin aksamaması noktasında A formülü olarak öne çıkıyor.
Belediyecilik tecrübesine sahip olan ve 4,5 yıllık hizmet döneminde Beldeye önemli hizmetler kazandıran Yüksel"in, Altungün kadrosunda yer alması halinde, Altungün"ün oylarını da önemli şekilde artıracağı görüşleri de ağırlık kazanıyor. Şayet Yüksel"in Güzelçamlı ve Davutlar"da hizmetlerin aksamaması noktasında A formülünün uygulamaya sokulmasıyla birlikte Güzelçamlı festivalinin Davutlar"ı da içerisine alarak devam etmesi de sağlanmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.