‘Hadise’ çıktı, hayat durdu

‘Hadise’ çıktı, hayat durdu

‘Hadise’ çıktı, hayat durdu


█ Gerçek Gazetesi
20. Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali"nde Hadise fırtınası yaşandı. Hadise"nin sahne almasıyla birlikte Kuşadası"nda hayat durdu, şehrin ana arterlerinde 2 saat boyunca trafik kilitlendi.
Türkiye"nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin Müzik Yarışması kapsamında gerçekleştirilen meydan konserlerinin 3. gününde Zakkum ve Hadise sahne aldı. Rock grubu Zakkum 1,5 saat boyunca hayranlarını kendinden geçirdi ve büyük ilgi gördü. Zakkum grubunun ardından ise bu kez sahneye Hadise çıktı. Sahil bandı üzerindeki İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı"nda gerçekleştirilen ücretsiz halk konserinde Hadise"nin sahneye çıkmasıyla birlikte yer yerinden oynadı. Trafiğin kilitlenmesi nedeniyle güçlükle konserin verileceği meydana ulaşabilen Hadise, Kuşadalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistlerden de büyük ilgi gördü.
- HAYRANLARI YOLLARA TAŞTI, TRAFİK TAMAMEN KİLİTLENDİ
20 bin kişilik İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı"nın tamamen dolmasının ardından konsere büyük ilgi gösteren Hadise hayranları bu kez yollara taştı. Kuşadası"nın ana arterlerini oluşturan Atatürk Bulvarı, İnönü Bulvarı ve Gençlik Caddesi"nde araçlar Hadise hayranlarının arasında kaldı ve trafik iki saat boyunca durdu. 40 bine yakın hayranının kendisine gösterdiği yoğun ilgiden oldukça memnun kaldığı görülen genç sanatçı, iki saat boyunca muhteşem bir konser verdi. Dansçılarıyla birlikte görsel olarak da hayranlarına hitap eden sanatçı, neredeyse tüm şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.
- BAŞKAN ALTUNGÜN VE EŞİ TEŞEKKÜR ETTİ
Konser sırasında eşi Sebahat Altungün ile birlikte sahneye çıkan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, ünlü sanatçıya Altın Güvercin"e yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Daha sonra Başkan Altungün"ün eşi Sebahat Altungün, Hadise"ye çiçek verdi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ünlü sanatçı, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederken, konserin bitiminde de hayranlarının aşırı ilgisi karşısında konser alanını güçlükle terk edebildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.