Hadji’ye hemşehri sürprizi

Hadji’ye hemşehri sürprizi

Sökespor’un Afrikalı futbolcusu Hadji Salio’ye hemşehri sürprizi


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Aydın Amatör Süper Kümede mücadele eden Sökespor"un siyahi futbolcusu El Hadji memleket hasretini Senegal heyeti ile giderdi. 
Uluslararası bir toplantı için ‹zmir"e gelen Senegal heyeti Söke"ye yaptıkları inceleme  gezisinde Sökespor"da forma giyen Türkiye"deki futbol elçilerinden El Hadji Salio ile buluşmaları büyük sürpriz oldu.
Senegal heyetinin Söke"ye geleceği öğrenen Sökesporun başarılı oyuncusu El Hadji, Kulüp Müdürü Cemal Gürgün ile birlikte konuk heyetin geleceği TARİŞ tesislerinde hemşehrilerini bekledi. 
Afrika"dan gelen heyeti taşıyan otobüsten inen Senegal heyeti, binlerce kilometre uzakta kendilerini vatandaşları olan Sökespor"lu El Hadji"nin karşılaması ile büyük sürpriz yaşadılar. 
Heyette yer alan Tarım Bakanlığı Uzmanları Amadu Cire Sall ve Abdoulafa  Ndour hemşehrileri El Hadji Salio ile bol bol sohbet edip, Söke  hakkında bilgi alırlarken, siyahi futbolcu konuk heyete ilçede ev sahipliği yaptı. 
Ülkesinden Söke"ye bir heyetin gelebileceğini hayal bile edemediğini söyleyen başarılı futbolcu El Hadji, ”Bir buçuk yıldır Söke"deyim, ilk kez kendi dilimi konuşan bir hemşehrimi karşımda görmek beni çok mutlu etti. Ülke özlemimi bir parça olsun gidermek bana  gurbette büyük morel verdi. Benim için çok büyük bir sürpiz, mutlu oldum”dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.