Hakem kırmızı kartı geri aldı

Hakem kırmızı kartı geri aldı

Beşiktaş - Adana Demirspor karşılaşmasında sahalarda ender rastlanan olayın kahramanları hakemin kırmızı kartı geri aldığı pozisyonu anlattılar.

Adana Demirsporlu futbolcu Hakan Söyler, pozisyonda Veli’ye girişinin sert olduğunu belirterek, "Temas olsa kırmızı karttı ama temas yoktu. Hakem tam göremedi. Beşiktaşlı arkadaşlar da temas olmadığını söylediler. Bunun üzerine hakem de kararından vazgeçti. Ben o anda ne olduğunu anlamadım. Vazgeçince rahatladım, geri çekildim. Sarı kartı fark etmedim bile. Hakem bir şey demedi, ’dikkat et’ dedi. Beşiktaşlı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu onlar sayesinde oldu" ifadelerini kullandı.

VELİ KAVLAK: "NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM"

Hakem Suat Arslanboğa’nın Hakan Söyler’e gösterdiği kırmızı kart pozisyonunu anlatan Veli Kavlak ise, "Karşı takım oyuncusu ile bir mücadeleye girdik. Sonra o ayağını çekti, bir şey olmadı. Hakem kırmızı gösterince şaşırdım. Ne yapacağımı da bilemedim. Olcay, Ersan geldi, birbirimize baktık. Sonra hakeme gittim, o da bana sordu. Ben de ’alakası yok hocam’ dedim. Sonra bana teşekkür etti ve kırmızı kartı geri alarak sarı kart gösterdi" dedi.

Veli, pozisyon sırasında 1-0 geride olduklarını düşünmediklerini ifade ederek, "Benim surat ifademden de bellidir. Arkadaşlarımı da kutluyorum. Futbol adına güzel bir şey oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.