ÖZCAN PEHLİVANOĞLU

ÖZCAN PEHLİVANOĞLU

HAKLI ÇIKMANIN DAYANILMAZ AĞIRLIĞI !

Türkiye ve Türk Milleti hakkında yazıp çizdiklerimizde ve sağda solda konuştuklarımızda haklı çıkmanın üzerimize getirip yığdığı ağırlığın altından kalkmaya çalışıyorum.
Biz yazdıkça ve söyledikçe neler söylemediler. Sadece söylemekle kalsalar hakaret ettiler, iftiralar attılar, ahlaksızlıkla ve onursuzlukla suçladılar. Bunları yapanlar ya iktidardı yada iktidar yalakalarıydı.
Bunlar gün oldu cemaatçi, gün oldu tarikatçı, gün oldu bürokrat gün oldu müteahhit, gün oldu imam olarak karşımıza çıktı.
Keşke onlar haklı çıksaydı da biz yanılsaydık!
Bakın 6 ilimizde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bize göre perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ama onlara göre hamd edilmesi gereken bir istikrar vardı. Hatta bu istikrar için hırsızlıklar ve yolsuzluklar bile mübah görülüyordu.
Bugün ülkenin dört bir tarafı yanıyor. Açıklananlara göre 14 ölü var. Yönetenlerde acziyet ve çaresizlik var. Kolkola girdikleri hainler yol arkadaşı olan kara iktidarı da sallamıyor ve her tarafı yakıp yıkıyor. Bakalım bu yangın nasıl sönecek ?
Sadece siyasi gelişmelere değil sosyal, kültürel, ekonomik gelişmelerede bakarak hep söylüyoruz:Türk Milletine karşı dış düşmanların ve iç ihanet şebekelerinin işbirliği ile bir savaş açılmıştır.
Sizin bu savaşı anlamanız için daha başınıza neyin gelmesi gerekmektedir. Kötü hadiseler illa kapınıza dayanıncamı anlayacaksınız?
Eğitim sistemimiz ülkesine, devletine ve Türk Milletine düşman nesiller yetiştirmektedir. Cemaat ve tarikatlar; ihanet ve melanet yuvasıdır. Kültür hayatı aydın denen hainlerin ve satılıkların tekelindedir. Türk aydını yağlı kemiğe yenilmiştir. Bunlar ve benzerleri Türk Milletine karşı yürütülen savaşın bazı cepheleridir. Düşman ve işbirlikçileri bu savaşı daha bir çok cepheden Türk Milletine karşı yürütmektedir.
Suriye’de Işid veya PYD için savaşmaya giden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını görünce, savaşın insan yetiştirme cephesinde de yenildiğimizi görüyorum.
Kobani, İşıd, Esad, Barzani bu savaşın sadece piyonlarıdır. Bak şimdi ülkendeki HDP, pkk ve diğer piyonlar şehirlerimizi nasıl yangın yerine çevirmektedir. Düzgün cümleler kurarak meramını anlatmakta zorlanan İçişleri Bakanı da misli ile mukabeleden bahsetmektedir.
Uyanın, uyanın! Ülkemizin dört yanında, yüzyıllardır Türk Milletine karşı yürütülen savaşı bir kez daha kaybetmek üzereyiz.
Şehirleriniz Homeros Bulvarları, meydanlarınız Posedion heykelleri, sokaklarınız Venedik isimleri, lokantalarınız Ceneviz, Roma, Atina gibi markalarla, işyerleriniz envai çeşit yabancı isimlerle dolmuş, çocuklarınıza kültürünüze ters yabancı adlar takılıyor, tarihiniz öğretilmiyor, Araplaşıyor Amerikanlaşıyorsunuz topraklarınız satılıyor, bankalar ve sigorta yabancıların elinde, sermaye düşmana geçmiş, terörle pazarlık sürüyor, Atatürk’ün heykelleri yakılıyor, vatandaşın can ve mal emniyeti kalmamış sıra şehirlerin yangın yeri haline getirilmesine gelmiş!
Evvel Allah bu ağırlığın altından kalkarız ama “Büyük Türk Milleti”nin de desteğine ihtiyacımız var. Haydi bir “Bismillah” diyelim ve ülkemizi saran bu yangını elbirliği ile söndürelim…

Önceki ve Sonraki Yazılar