HALI SAHA TURNUVASI GRUPLARI BELLİ OLDU

HALI SAHA TURNUVASI GRUPLARI BELLİ OLDU

HALI SAHA TURNUVASI GRUPLARI BELLİ OLDU

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Söke Belediyesi’nce ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları arasında geleneksel olarak düzenlenen Belediye Başkanlığı Halı Saha Futbol Turnuvası bu yıl ‘Cumhuriyet Kupası’ adı altında düzenlenirken ilk heyecan grupların belirlenmesinde kura çekimlerinde yaşanıldı.
Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Muslu, komisyon üyelerinden Yusuf Yaya’nın yanı sıra turnuvaya katılacak takımların yönetici ve kaptanlarının katıldığı kura çekimiyle gruplar belirlendi.
Aralarında Adliye, Hastane, Garnizon, Bölge Trafik, Kuşadası Belediyesi, Söke Belediyesi, Vergi Dairesi’nin de bulunduğu 12 Kamu kurumu takımının ve aralarında Söke Un, Sibaş, DİSK, Karadenizliler Derneği, Giritliler Derneği’nin de yer aldığı 16 özel sektör kuruluşu olmak üzere toplam 28 takımın mücadele edeceği turnuvanın 7 Eylül Pazartesi akşamı başlaması planlanıyor.
Kamu Kurumların ve Kuruluşların ayrı, ayrı gruplarda şampiyonluk mücadelesinin vereceği turnuvada tüm sporcu ve takımlara sakatlıklardan uzak başarı dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş ”Söke Belediyesi’nin her yıl periyodik olarak düzenlediği bu sportif etkinliğimizin final heyecanını Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünde yaşatmak istedik ve turnuvamızın ismini de Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Kupası ismini verdik. Amacımız ilçemizde farklı kurum ve kuruluş çatısı altında çalışan spora ve futbola gönül vermiş arkadaşlarımızı bir sportif etkinlikte buluşturarak kaynaşmayı, dostlukları pekiştirmek” dedi.
7 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak olan turnuvada yaklaşık 280-300 sporcu takımlarının başarısı için ter dökecek. Yapılan grupların kura çekimlerinde;
KAMU KURULUŞU A GRUBU; Jandarma Kriminal, TAYEM, Adliye, Denetim Serbestlik, Devlet Hastanesi, Söke Belediyesi. 
KAMU KURULUŞU B GRUBU; Kuşadası Belediyesi, Bölge Trafik, Garnizon, Baro, Vergi Dairesi, Cezaevi
ÖZEL KURULUŞ A GRUBU: Sökespor  Masterler, Yenidoğan Mahallesi, Nihatspor, Doğasporları
B Grubu; Sibaş, Kızılay, DİSK, Esnafspor 
C Grubu; Sökespor Veteranlar, Elektirikçiler Odası, Bakkallar Odası, Giritliler Derneği
D Grubu; Söke Un, Karadenizliler Derneği, Telekom, Kahveciler Odası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.