Halı Saha Turnuvası’nda çeyrek final heyecanı bu akşam başlıyor

Halı Saha Turnuvası’nda çeyrek final heyecanı bu akşam başlıyor

Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nda heyecan dorukta. Bu akşamki karşılaşmalarda Eczacı Teknisyenleri-Esnaf Odaları-1 ve Söktaş Efeler-Devlet Hastanesi karşı karşıya geliyor.


Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nda heyecan dorukta.
Bu akşamki karşılaşmalarda Eczacı Teknisyenleri-Esnaf Odaları-1 ve Söktaş Efeler-Devlet Hastanesi karşı karşıya geliyor. 
Söke Belediyesi’nce 7 Nisan akşamı başlayan Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvasında çeyrek final heyecanı bu akşam başlıyor.
Gruplarındaki karşılaşmalarını ilk iki sırada  tamamlayarak çeyrek finale  yükselme  başarısını gösteren Eczacı Teknisyenleri,Esnaf Odaları-1, Söktaş, Söktaş Efeler, Devlet Hastanesi, Tariş, Jandarma ve  Milli Eğitim Futbol Takımları çeyrek finalde mücadele etme hakkını elde ettiler.
KALECİYE GERİ PAS KALKTI
Tertip Komitesinin çeyrek finale yükselen  ekiplerin temsilcileri ile yaptığı toplantıda bundan sonraki karşılaşmalara daha fazla çekişme ve heyecan getirmek için karşılaşmalarda geri pas kaldırılmasına kararlaştırıldı.
Tertip komitesi adına çeyrek finale yükselen takımlara başarı dileyen Belediye Meclis üyesi  Rahmi Akmazlar, “Final karşılaşması öncesi ilçemizin yetiştirdiği geçmişin başarılı spor adamlarının yer alacağı şöhretler karması karşılaşmasının turnuvaya renk katacağı düşüncesindeyiz” dedi.
Çeyrek Final Karşılaşmalarında:
01 Mayıs 2008
Perşembe
Saat:20.00-21.00            Eczacı Teknisyenleri-Esnaf -1
21.00-22.00           Söktaş Efeler-Devlet Hastanesi   
02 Mayıs 2008 Cuma      Saat  : 20.00-21.00            Söktaş-Tariş    
21.00-22.00            Milli Eğitim-Jandarma  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.